Sotsiaaldemokraadist riigikogu liige Jaak Juske viskas eile Facebookis nalja Reformierakonna juhi üle ning kirjutas: "Kaja Kallasest ei saanud sel aastal isegi mitte kassapidajat". Torge nii selle pihta, et kevadel Kallase juhtimisel ülekaalukalt riigikogu valimised võitnud Reformierakonnal ei õnnestunud koalitsiooni kokku panna kui ka reedele, mil opositsiooniliidri proovipäevast kassapidajana sai hoopis läbikukkunud kommunikatsiooniprojekt.

Postitus sai üksjagu negatiivselt tagasisidet ning kriitikute seas oli ka Reformierakonna Tallinna piirkonna juht ja kandidaat linnapea kohale, Kristen Michal. "Isiklik, madal ja halvustav kommentaar. Justkui oleks Sanna Marini aadressil Helme rumal mõnitus ja sellele järgnenud umbusaldus kakskümmend aastat tagasi?" vastas Michal.

Seepeale uuris ta, kas sotsid on otsustanud kogu oma Tallinna kampaania rajada teiste, muuhulgas Kallase isiklikule halvustamisele. "Kajal, nagu Reformierakonnal meeskondlikult, on ette näidata rahva suur toetus valimistel. Kajal esimene, erakonnal neljas (järjestikune) võit. Sellest tuleneb opositsiooniliidri roll riigis ja Tallinnas," kaitses Michal oma erakonnakaaslast. "Ja isegi kui seda poleks, ei vääriks keegi mistahes elu-või edukäiguga sellist madalat narrimist, nagu olete stiiliks võtnud."

Ent sellega erimeelsus kahe opositsioonipoliitiku vahel ei lõppenud. Juske torkas vastu ning uuris Michalilt, miks Kallasele kassapidaja amet ei sobinud ning soovis jõudu EKRE-ga koostöö saavutamisel. Michal leidis aga, et küsimus pole selles, kas Kallasele sobis pakutud päev ning kellega Reformierakond tulevikus koostööd teha võiks ning lisas: "Ehk tuleks sul, Jaak, nüüd avalikult vabandada ja kaaluda tagasiastumist, nagu soovitasid teistele, kes nii tegid, nagu sina just tegid?"

Mäletatavasti andis Juske eelmisel nädalal oma allkirja siseminister Mart Helme umbusaldusavaldusele, kes nimetas Soome peaministrit Sanna Marinit müüjatüdrukuks.

Juske oma sõnade pärast vabanduse palumist vajalikuks ei pidanud ning leidis hoopis, et Kallas solvas kassapidajaid.

Lõimega liitus veel teisigi inimesi ning viimaks soovitas endine Keskerakonna poliitik, praegune sots Tarmo Lausing Juske sõnu võtta huumorina, mitte kohtumõistmisena, lisades, et tema arvates reageerib Michal selgelt üle.