Tütarlapse otsingud on kestnud juba pea nädala. Selle aja jooksul on ühe Pääsküla hoone videokaamera salvestiselt tuvastatud tema liikumine, kohtutud ja vesteldud mitmete tunnistajatega ning tuvastatud ka koht, kus Cärolini telefon viimati mastiga ühendust sai.

Eesmärgiks uued infokillud

Operatiivse Otsingugrupi OPEROG juht Aare Rüütel märkis Delfile, et tänane päev kulutatakse uue informatsiooni otsimiseks. Eilne otsing, millest võttis osa üle 60 inimese, tulemusi ei toonud.

"Täna paneme piirkonda üles kuulutusi," sõnas Rüütel, pidades silmas Pääsküla-Hiiu-Männiku ala. Kuna raba on sedavõrd käidav koht, panustatakse otsinguretkeil ka rabakülastajatele.

Rüütel jääb uute reidide korraldamisel ootama värskeid juhtlõngu. Hetkeseisuga on ainsaks kindlaks otsingupaigaks Pääsküla raba, ent uue otsingu täpsemaid detaile Kadunud SA tegevjuht meie hetkeseisuga anda ei oska. "Rabas on veel palju otsimist," märkis Rüütel.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Ivo Utsar väljendab tänumeelt kõikide inimeste suhtes, kes tulid jõululaupäeva hommikul Pääsküla rabasse ning viisid läbi politsei etteantud alal maastikuotsingud. "See näitab, kui palju meie inimesed hoolivad ning on nõus pingutama ja abistama kadunud inimese leidmisel," märgib Utsar.

Vihjed jätkuvalt oodatud

Esmaspäeval, 23. detsembril kontrolliti mitmeid politseile laekunud vihjeid inimestelt, kes olid Cärolini tundemärkidele vastavat naist näinud. Samaviisi kontrolliti üle kõikvõimalikud Cärolini viibimispaigad Nõmme ja Järve linnaosades.

Jõululaupäeval, paralleelselt vabatahtlike maastikuotsingutega, külastati Lasnamäel asuvat supikööki, kus samuti Cärolini sarnast naist olla nähtud. Tulemust saavutamata jätkati kõikide linna supiköökide ja seal asuvate turvakaamerate videosalvestiste kontrollimist ka täna. Lisaks käidi patrullidega läbi kodutute telklaagreid.

Utsar märkis, et politsei kontrollib jätkuvalt kõiki vihjeid. Ühtlasi tänab ta kõiki, kes hädaabinumbrile infot on edastanud.