„Kui ma siin käin, siis iga päev on jälle natuke üllatusi,” nendib 26-aastane Kenneth Karjane, kes avab lähinädalatel Põhja-Tallinnas Põhjala tehase kompleksis oma esimese kohviku. „Mõni üllatus on hea, mõni halb,” lisab noor pagar. Töötanud mõne aasta kokana fine dining’u restoranis, otsustas ta kätt proovida pagarina ja asutas 2018. aasta mais ettevõtte Saiapaik OÜ.

Kokaametist loobunud, investeeris Karjane säästud leivaahju ja leidis sõbra kaudu Viimsis pagarikojaks sobivad ruumid. Tegevust alustas ta 2018. aasta suvel ja tegi valdavalt tellimustöid. Karjase Saia nime all esines ta esimest korda avalikult 2018. aasta sügisel NOP-i gurmeeturul. Suurema tuntuse saavutas noor ettevõtja mullu veebruaris oma vastla-croissant’iga.