"Reisijatel on nüüd võimalik mugavalt enne lendu kõik lennuga seotud toimingud ära teha nii, et lennujaama saabudes jääb üle vaid oma pagas ära anda. Uus veebiplatvorm www.smartlynx.aero võimaldab reisijal valida endale lennukis sobiv istekoht, osta vajadusel juurde pagasikilosid ning tellida endale meelepärane pardaeine," rääkis SmartLynxi Airlines äriarenduse valdkonna asepresident Edvinas Demenius.

Demeniuse sõnul on lennundusvaldkonnas juba mõnda aega keskendutud sellele, et vähendada erinevate lennuga seotud tegevustele kuluvat aega ning muuta need reisijasõbralikumaks. „Üha kasvav reisijate hulk on lennujaamade registreerimislaudades kaasa toonud pikad ja tüütud järjekorrad, mis tihtipeale võivad reisi alguse üsna stressirohkeks muuta. Samuti muretsevad reisijad, kas saavad ikka istuda oma reisikaaslaste kõrval, kas jalgadel on piisavalt ruumi ja mida lennukis süüa-juua pakutakse. Oleme püüdnud teha nii, et kõik need küsimused leiaksid vastused juba enne lennujaama saabumist. Läbi veebirakenduse saavad reisijad nüüd oma eelistused vaid mõne hiireklõpsuga ära märkida ja mugavalt lennureisiks valmistuda. Meie omakorda saame teha ettevalmistused, et klientide soovidega arvestada," kommenteeris Demenius.

SmartLynxi lendudele saab registreerida end veebilehel www.smartlynx.aero või läbi mobiilirakenduse (Android ja iOS).

Registreerimine avaneb reisijatele 72 tundi enne lendu ning hiliseim registreerimise aeg on 4 tundi enne lendu. Pardakaardi(d) saab reisija saata endale e-mailile või avada mugavalt mobiilirakenduses.