O'Neal ja Bryant mängisid koos Los Angeles Lakersis aastatel 1996 kuni 2004. Üheskoos võideti ka kolm NBA meistritiitlit (2000-2002).

TNT eetris Bryantit meenutades tunnistas O'Neal, et ta kaotas justkui noorema venna. Bryant oli O'Nealist kuus aastat noorem.

„Paar viimast kuud on olnud rasked. Kaotasin oma noorema õe (O'Neali õde Ayesha Harrison-Jex suri oktoobris vähki). Ma ei ole suutnud teha kõiki oma tavapäraseid asju. Ma ei ole saanud korralikult magada,“ alustas O'Neal viimase aja üleelamistest rääkides.

Endise korvpalluri sõnul sai ta Bryanti surmast teada, kui ta tegi koos poja ja sugulastega trenni. Esialgi ei suutnud ta telefonile saabunud sõnumit uskuda, kuid seejärel hakkasid tulema telefonikõned, mis juhtunut kinnitasid.

„Ma ei tahtnud seda uskuda. Seejärel sain mitmeid kõnesid. Sain teada, et see ongi tõsi. Ma ei ole sellist valu ammu tundnud. Olen 47-aastane. Olen kaotanud isa, õe ja kaks vanaema. Nüüd kaotasin ka väikevenna. Meie nimed jäävad igaveseks koos eksisteerima,“ tunnistas pisaratega võidelnud O'Neal.

„Mulle teeb haiget fakt, et me ei saagi koos nalja teha tema Kuulsuste halli nimetamise tseremoonial. Me ei saa teha nalja selle üle, et mina võitsin neli NBA meistritiitlit ning tema viis. Me ei saa öelda seda, et üheskoos jätkates oleksime võinud võita 10 meistritiitlit. Selliseid asju ei ole võimalik tagasi saada. Kui lisada siia kõrvele minu isa ja õe surm, siis minu suurim kahetsus on see, et ma ei saa nendele inimestele enam kunagi midagi öelda.“

Bryant hukkus pühapäeval Calabasases toimunud helikopteriõnnetuses. Kokku hukkus õnnetuses üheksa inimest. Bryantiga koos oli lennukis ka tema 13-aastane tütar Gianna.