"Inimesed hindavad valitsuskoalitsiooni suuri tegusid," lausus Korb. "Sel nädalal võttis riigikogu vastu kaks märgilist seadust. Esmalt leidis toetust seadus, millega luuakse võimalus taotleda lihtsustatud korras kodakondsust Eestis sündinud alaealistele. Seejärel sai teoks teise samba pensionireform, mis annab inimestele võimaluse ise oma säästude üle otsustada. Valitsuse ühtsust näitas ka sel nädalal toimunud usaldushääletus."

Korb märkis, et Reformierakond on konstruktiivse arutelu asemel pannud rõhku teatrikunstile. "Poliitplakatite toomine Riigikogu suurde saali näitas nende tõelist palet," lisas Korb. "Pensionireformi eelnõule esitasid reformierakondlased 739 muudatusettepanekut. Neid ükshaaval menetlema hakates võinuks Riigikogu töö olla halvatud nädalateks. See ei vii Eesti elu edasi."

Jaanuaris oli Reformierakonna toetus 25 ja Keskerakonnal 24 protsenti, vahendab ERR. Kuu varasemaga võrreldes kaotas Reformierakond toetust neli protsendipunkti.

Veel mullu oktoobris oli Reformierakonna edu Keskerakonna ees mäekõrgune - Reformierakonda toetas 32 ja Keskerakonda 22 protsenti valimisõiguslikest kodanikest.