Noolega paremale liikudes saad teada, mis on olnud rändur Clare’i kõige ebameeldivamad üllatused tema reisiajaloos. Fotod on illustratiivsed.

Kas sinuga on reisidel sarnaseid asju juhtunud? Mida ootamatut ja ebameeldivat on sinuga reisil juhtunud? Kirjuta kommentaaridesse — parimad lood avaldame!

Allikas: suitcasesandsandcastles.com

Fotod: Unsplash, Pixabay

Clare veetis pool aastat matkates seljakotiga mööda Indiat. Ta kirjutab, et lootis väga vältida kõhuviirust, mille eest kõik teda hoiatasid. Siiski umbes kuus nädalat peale oma matka algust haigestus ta esimest korda. Teda vaevasid kõhulahtisus, valusad kõhukrambid ja ta higistas tunde. Olukorra muutis hullemaks fakt, et hostelites, kus naine peatus, puudusid korralikud tualetid.

Clare kirjutab, et peale esimest haigestumist vaevas kõhuviirus teda iga paari nädala tagant. Ta sai süüa ainult riisi ja jogurtit kuniks viirus üle läks. Siiski ei rikkunud kõhuviirus tema reisielamust Indias — see oli osa kogemusest.

Clare kirjutab, et on lapsest saadik olnud väga kohmakas. Enda sõnul suudab ta kogu aeg millegi otsa komistada. Igal suvel on ta valmis puhkuse ajal kleite kandma ja oma jalgu näitama. Ta kirjutab, et seda rõõmu ei jagu kauaks, sest esimese paari päeva jooksul suudab ta alati komistada ja enda jalad kukkudes katki teha.

Clare kirjutab, et ta ei unusta kunagi hirmu, mida tundis Calcutta rongijaamas. Ta ei leidnud kuskilt kotti, kuhu olid pakitud kaamera ja pass. Rongis oli naine sunnitud selle koti endaga narile kaasa võtma ja see oli terve sõidu tema kõrval. Rongist väljudes seda enam temaga polnud. Clare ei mõista siiani, kuidas kott ära varastati.