Muuseumid üle maailma pakuvad virtuaaltuure oma parimatest näitustest. Ka hotellid on sellest innustust saanud. Nad on leidnud viisi, kuidas inimesed saavad mõneks hetkeks aja maha võtta ja igapäevaelust põgeneda. Nimelt on paljud hotellid paigaldanud kaamerad, millega tehakse otseülekannet imelistest vaadetest.

Malibu Beach Inn: Malibu, California, Ameerika Ühendriigid

See hotell asub Vaikse ookeani ääres. Malibu Beach Inn pakub vaadet ookeanile, kus teravama pilguga vaataja võib vahel isegi mõnda vaala ujumas näha. Tegu on tõelise California unelmaga.

Vaata otseülekannet SIIT!

Hotel Del Coronado: Coronado, California, Ameerika Ühendriigid

Ka see hotell pakub vaadet Vaiksele ookeanile. Valida saab kahe otseülekande vahel. Mõlemal on näha ilusat liivaranda ja kaldale loksuvaid laineid.

Vaata otseülekannet SIIT!
Bahia Resort Hotel: San Diego, California, Ameerika Ühendriigid

See hotell asub umbes kuue hektari suurusel poolsaarel. Bahia Resort Hoteli ümbritsevad troopilised aiad ja kilomeetrite pikkune rannajoon. Hotelli veebikaamerast on näha sealset lahte.

Vaata otseülekannet SIIT!

Inbal: Jeruusalemm, Iisrael

Inbal pakub vaadet üle Jeruusalemma vanalinna ja Liberty Bell pargi. Kodus diivani peal veini nautides saab teha märkmeid, mis kohti seal kindlasti külastada tuleks.

Vaata otseülekannet SIIT!

Le Barthelemy Hotel & Spa: Saint-Barthélemy

See hotell ei paku inimestele ilusiad vaateid, vaid hoopiski heli. Nimelt on nad lähedal asuval looduskaitsealal salvestanud ookeanikohinat. See on ideaalne taustaks joogale või mediteerimisele.

Kuula rahustavat ookeanikohinat SIIT!

Allikas: travelandleisure.com