1. Väike kodu suure terrassi, kamina ja stiilse vannitoaga

Kodu ratastel ei pea olema pisike ja kitsas treiler, kus vaevu liikuma mahub. See elamine paistab lisaks avaratele eluruumidele silma ka mõnusa terrassiga, mis teeb silmad ette nii mõnelegi “päris” kodule.

Interjöör on kujundatud mõnusalt maalähedases stiilis — seinad on kaetud puitlaudisega ja tube eraldavad üksteisest praktilised ja ruumisäästlikud aidaustest inspireeritud lükanduksed.

Et ruumi jaguks nii valgust kui ka avarust, on arhitektid maja projekteerides olnud akendega helded.

Aknad on ka lae alla ehitatud pisikesel magamistoal — õueruumi asemel on nad aga avatud hoopis elutuppa, kus valgusest puudust ei tule.

Luksuslik punkt perfektsele suvilale on loomulikult mugav vannituba. Põhjamaises stiilis viimistlust rikastab suur katuseaken, kust on dušši võttes tore pilvi lugeda. Majast ei puudu ka hubane kamin, mille ees jahedamaid suvepäevi nautida.


Briti arhitektid Rania Francis ja Michael Arnett on ammutanud inspiratsiooni Walesi rahvaluulest ("Puude lahing" / "The battle of the Trees") ning loonud omapärase vagunmaja, mille fassaadi ehib ümmargune rauduks ja katust jõulised terastornid.

Kurjakuulutava fassaadi taha peidab end aga pehme ja õdus interjöör, kus on kasutatud rohkelt vineeri. Hubast olemist täiendab pisike kamin.

Magamistuba on polsderdatud mugavate nahkpatjadega, mida on lihtne ka reisil olles hooldada. Et looduskaunites kohtades peatudes rohetavat ilu või tähistaevast nautida, on arhitektid täiendanud maja strateegilistes kohtades asetsevate akendega.

Fotod: Five AM