The Prodigy - Breathe
‘The Fat of the Land’ on esimene plaat, mida teadlikult kuulasin. Istusime vanas Audis ja sõitsime maale, kui vend küsis, kas tahan midagi lahedat kuulata. Mäletan seda tunnet, kuidas musa kõlarites plahvatas. Olin siis umbes 6-aastane. Hiljem palusin albumit kingituseks ja veel tänasel päeval vähemalt korra aastas kuulan. Elektroonilise musa kohta kõlab see album ka aastal 2020 üllatavalt hästi.

Sigur Rós - Glósóli
‘Takk…’ plaadi kinkis mulle minu ema, keegi oli Islandil reisil käies kaasa toonud. Pöörles vanas Aiwa CD-mängijas regulaarselt.

Coldplay - Politik
Coldplay oli minu esimene lemmikbänd. Põhikooli lõpetamise puhul lunisin mina ja minu sõber Oliver oma vanematelt piletid bändi kontserdile Rootsis. Pärast kontserti pole enam nende muusikat kuulanud, tundub, et isu sai täis.

Radiohead - 15 Step
Olen olnud tõsine fänn. Käisin pidevalt sõpradele närvidele, et nad peavad kuulama Radiohead’i, see on parim musa üldse… Valisin loo ‘15 Step’ albumilt ‘In Rainbows’, see on minu arust nende parim plaat.

Duke Ellington - Very Special
‘Money Jungle’ oli minu esimene tutvus džässmuusikaga.

James Blake - I Never Learnt to Share
Olen James Blake’i muusika austaja. Eriti meeldib mulle tema esimene album, pealkirjaga ‘James Blake’. Sellist produktsiooni ja huvitavaid struktuure polnud ma varem poppmusas kuulnud.

Frank Ocean - Seigfried
‘Blonde’ on minu lemmikalbum. Mingi vahe muud muusikat eriti ei tahtnudki kuulata.

Seltskond Pargis - 22:01
Lisaks ise muusika tegemisele mängin klahvpille ansamblis Seltskond Pargis. Eelmisel aastal ilmunud lühialbum kannab pealkirja ‘6 Pala Öisest Pealinnast’. Hyrr Innokent Vainola ja Luurel Varas teevad lahedat musa ning head kraami on oodata veel!

Jüri Pootsmann - Liiga kiire
Pootsmanni plaati ‘Täna’ kuulame pruudiga maale sõites. Palju kordi ja kaasa lauldes.

Cass McCombs - Bum Bum Bum
Album ‘Mangy Love’. Lihtsalt väga hea indie musa.

Velikije Luki - Toksikomaan
Ivo käskis oma bändi soovitada, kui kuulis, et kirjutan parasjagu EPL Kultuuribiiti. Album on ‘Tallinn põleb’ ja loos ‘Toksikomaan’ teeb kaasa Ulrike Brett Uukkivi, kes lehvitab mulle õuest.