Üheksa korda Saksamaa meistriks tulnud Bauermann töötas eelmisel hooajal FIBA Europe Cupil osalenud Türgi klubi Pinar Karsiyaka eesotsas. 62-aastase sakslase käe all mängis 2002.-2004. aastani Bambergi klubis ka Gert Kullamäe.

Seawolves andis oma kodulehel teada, et Veidemani liitumisega sai nende meeskond lõplikult komplekteeritud.

"Mul on väga hea meel Rostockiga liituda ning ma ei jõua ära oodata tutvumist oma uute tiimikaaslaste, treeneri ja kogu organisatsiooniga. Olen kindel, et meid ootab ees edukas hooaeg," sõnas Veideman.

Lisaks Veidemanile on Rostock leegionäridest palganud iraanlase Behnam Yakhchali, lätlase Ronalds Zakise ja ameeriklase Chris Carteri.

Bauermann rääkis, et Veideman jäi talle silma 2019. aasta MM-valikmängudes Saksamaa koodnise vastu.

"Olene Raini mängustiili alati nautinud. Ta suudab end korvi alla murda, on ohtlik ka kolmesejoonelt ning mängib isetult," ütles Bauermann. "Meie jaoks oli tähtis tuua Rostocki veel üks rahvusvahelise kogemuse ja hea suhtumisega mängija. Tema liitumisega on hea panna joon alla väga heale üleminekutesuvele."

Veideman mängis eelmisel hooajal Rakvere Tarva ja Rooma Leonise särgis. Välisklubidest on ta veel esindanud itaallaste Mantova ja Udine meeskondi ning 2012. aastal sakslaste Bayreuthi.

2018/2019 hooajal sai Rostock ProA liigas viienda koha. 2019/2020 hooaeg jäi koroonaviiruse pandeemia tõttu pooleli. Rostock hoidis hooaja katkestamise hetkeks 17 meeskonna seas tabelis 12. kohta.