Nimelt on Waiters (29) mänginud tänavu mõlema meeskonna eest. Alates 2016. aastast Heati ridadesse kuulunud ameeriklane alustas ka tänavust hooaega Miami klubis.

Mullu novembris sattus ta aga pahandustesse, kui tal tekkis meeskonnaga mängule lennates (kohtuti just Lakersiga - toim) paanikahoog, mille põhjuseks oli kanepit sisaldanud kommide tarbimine. Võistkonnalt 10-mängulise võistluskeelu saanud Waiters sattus pahandustesse uuesti juba detsembris, kui loobus tervislikel põhjustel trennist, postitades samal ajal sotsiaalmeediasse pilte sünnipäeva tähistamisest.

Esimese mängu sai ta Heati eest kirja alles tänavu jaanuaris. Pärast kolme kohtumist otsustas Heat mehe minema saata ning pärast vahetuste virr-varri maandus ta Lakersis. Los Angelese klubi eest on ta tänavu pidanud seitse kohtumist.

Lakersi triumfi puhul on Waitersil tiitel garanteeritud. Samas Heati võidu korral sõltub puhtalt klubist, kas nad annavad meistrisõrmuse ka Waitersile. NBA ajalugu on näinud küll juhtumeid, kus korvpallur, kes on võistkonna võitu hooaja jooksul väga vähe panustanud, on triumfist ilma jäetud.