Puhta spordi eest võitlev organisatsioon The Athletics Integrity Unit (AIU) määras Naserile ajutise võistluskeelu, sest alates 2019. aasta 1. jaanuarist kuni tänavuse aasta 24. jaanuarini oli ta jätnud andmata neli dopinguproovi. Reeglite kohaselt saab sportlane kuni kaheaastase võistluskeelu, kui ta on 12 kuu jooksul kolmel korral loobunud dopinguproovi andmisest või ennast dopinguküttidele mitte kättesaadavaks teinud.

Põhjalikuma uurimuse käigus selgus, et üks andmata jäänud dopinguproov polnud aga sportlase süü. Nimelt oli mullu 12. aprillil Naserit testima läinud dopinguametnikule antud vale aadress. Dopingukütt leidis lõpuks õige maja üles, aga eksimuse tõttu oli ta koputanud vale ukse peal. Reeglite järgi koputas ta uksele tunni aja jooksul iga viie minuti tagant, kuid keegi uksel vastu ei tulnud. Tuli välja, et ta oli seisnud ühe laoruumi ukse taha. Dopinguametnik üritas Naserit tabada ka telefoni teel, aga sportlane oli varasemalt oma numbri ära vahetanud ning sprinter jäigi tol päeval tabamatuks.

Seega jäi neljast rikkumisest alles kolm, aga need ei kolm ei mahtunud reeglite järgi enam 12 kuu pikkuse perioodi sisse. Seega pääseski Bahreini sprinter võistluskeelust.

"See juhtum oli väga piiripealne ja loodame, et sportlane õpib sellest ning võtab arvesse AIU hoiatuse," seisis WA distsiplinaarkomitee otsuses.