Siim-Sander Vene tegi juba suvel Eesti koondise eest mängides viga saanud jalale uuesti haiget laupäeval Hispaania kõrgliiga kohtumises, kui tema koduklubi Fuenlabrada noppis hooaja esimese võidu.

Pärast mängu lahkus Vene saalist väga tugevalt longates ning pühapäeval tõdes ta, et asi tundub olevat halb. Esmaspäeval läbis ta tohtrite juures põhjaliku uuringu.

„Midagi katki õnneks ei ole, aga paar kolm nädalat läheb paranemiseks ikkagi aega," rääkis ta. Selle aja sisse jääb neli Hispaania liiga kohtumist, kuid vigastusest tingitud pikk paus tähendab ka seda, et kahtluse alla võib sattuda Vene osalemine Eesti koondise tegemistes.

Teadupärast toimub üks EM-valiksarja mull novembri viimasel nädalal Tallinnas. Eesti vastaseks on Venemaa ja Makedoonia. Seega peaks Vene selleks ajaks paranema, kuid küsimus on selles, kas klubi lubab äsja vigastusest paranenud mängija koondisse.

Hooaja esimeses kuues kohtumises on 29-aastane Vene Fuenlabrada eest pääsenud väljakule keskmiselt 22 minutiks. Seklle ajaga on ta kogunud keskmiselt 8,3 punkti ja 3,2 lauapalli.