Milleri sõnul pole Kriisa jätkuvalt treeningutele naasnud. "Vahepeal põrutuse sümptomid ei löö kohe välja. Ta pole saanud pärast ninaluumurdu treenida. Me ei oska ajaliselt öelda, millal Kriisa võib platsile naasta," rääkis treener.

"Kui saad pea pihta löögi, võib tekkida põrutus. Loomulikult on olukord tõsine. Me tahame teha kindlaks, et kaitseme mängijaid, naasmiseni võib minna pikalt," tõdes Miller, kes võrdles põrutust väsimusluumurruga. "See ei parane kahe või viie päevaga. Asi võib aega võtta nädalaid, vahel ka rohkem kui kuu."

Kriisa pole saanud Arizona Wildcatsi eest veel debüüti teha, sest üliõpilasliiga NCAA ei andnud talle hooaja algul mänguõigust. Nüüdseks on see luba olemas ja Kriisa võib esimese matši pidada 6. veebruaril, kuid õnnetu vigastuse tõttu on eestlase debüüt mõistagi suure kahtluse all. Võib juhtuda, et Kriisa ei saagi praegusel hooajal ühtegi kohtumist kirja. Mäletatavasti otsustas Arizona Wildcats määrata mulluse aasta lõpus ise tiimile võistluskeelu, mille kohaselt nad ei osale tänavusel NCAA Märtsihullusel (March Madness). Seega lõppeb ülikooli jaoks hooaeg juba põhiturniiriga.