Peatähelepanu all on Euroopa meistrivõistluste valiksari, mis Eesti koondisele lõppes meeliülendavalt - finaalturniiri pääsmega. Lahkame nii häid kui ka halvemaid momente, mida valiktsükkel koondise vaatevinklist pakkus. Rõõmu teeb noorte meeste jõuline pealekasv ja nende suur roll, teisest küljest maksti kogenematuse tõttu lõivu kõikides mängudes. Neljandad veerandajad kaotati keskmiselt 10 punktiga...

Mõistagi räägime lätlastest ja leedulastest, kelle saatuse määras üks vise. Leedu võitis ja suutis katastroofi vältida, Läti seevastu kaotas ning langes kaelani mudasse. Peatreener Roberts Štelmahers tituleeriti ühe nädalaga targast treenerist purulolliks spetsialistiks. Kullamäe tõdeb, et peatreeneri amet on nii tänamatu kui üldse olla saab.

Põgusalt räägime ka Aafrika ja Ameerika valiksarjadest, neist ühes leiame väga tähelepanuväärse seose ka Eestiga. Varraku endine hoolealune mängis USA koondises! Sellist asja ei juhtu iga päev.

Kalev/Cramol tuleb VTB Ühisliigas väga tihe kuu, juba homme mängitakse võõrsil BC Astanaga. Noore lätlase Arturs Zagarsi teenetest loobuti, kuna mängija sai vigastada. Kiirkorras otsitakse uut meest, üleminekute tähtajad on kohe-kohe kukkumas.

Üleminekute tähtajad läksid juba lukku Euroliigas ja juhtus see, mida varasemalt spekuleeriti - Barcelonaga ühines 40-aastane Pau Gasol. Euroliigas on hoogu kogumas Istanbuli Anadolu Efes, üllatusi serveerib Villeurbanne´i ASVEL ning tasapisi hakkab Baskonias mänguaega saama Sander Raieste.

Päris lõpus peatume ka NBA teemadel - turniiritabeli tippu on tõusnud Utah Jazz, kes kummutab müüti, et kolmestega mänge ei võida. Võidab ja kuidas veel! Head kuulamist.

1x
00:00