Eeljooksust läks ta edasi ajaga 6,67 sekundit, poolfinaalis viis Eesti rekordi 6,62-ni, finaalis kattis distantsi taas 6,67ga.

„Päris hea stardi sain isegi, aga võib-olla natuke hüppasin püsti ja hakkasin liiga vara juba päriselt jooksma, võib-olla oleks pikemalt tegema selle sissejooksu, aga eks seda õpib. Küllaltki stabiilsed jooksud, ma olen rahul,” rääkis Nazarov vahetult pärast areenilt tulekut.

„Ainuke asi, mis tehnikat mõjutas, oli see, et tegu oli täna juba kolmanda jooksuga. Sellist kogemust varem mul olnud ei ole, muidu on ikka olnud üks kerge jooks ja siis finaal. See oli uudne kogemus, olen tugevam tänu sellele. Tehniliselt... Kuidas öeldagi, ehk ei olnud nii palju plahvatuslikkust enam, poolfinaalis sain kõike endast välja pandud, õhtul andsin kõik, mis suutsin.”

Kuidas finaalis ajaga rahule jäid? „Aeg oli finaalis parem kui mu parim mullune jooks – seega ei saa kobiseda!” teatas Nazarov lõbusalt. Kui varem hoidis Eesti rekordit 6,71ga Argo Golberg, siis mullu jahmatas Nazarov kõiki, joostes 6,68. Nüüd on ta sellest korduvalt kiirem olnud.

„Jäin rahule sellega, et see Taani poiss jäi tahapoole, finaalis viimaseks ei jäänud, seda probleemi ei ole õnneks,” tundis Nazarov rahulolu Kojo Musahi alistamisest.

Kuidas EM-i kokku võtad? „Mul on hea meel, et see võistlus korraldati ja mul oli võimalik Eestit esindada. Räägitakse, et esimene täiskasvanute tiitlivõistlus, kas pinged ja nii... Mina suutsin end justkui kuhugi mujale panna, närvipinget ei tundnud, nägin lihtsalt selles võimalust endast parim anda. Ka teised koondisekaaslased aitasid, meil on selline hea kamraadlus, eriti Keisoga (tõkkejooksja Keiso Pedriks – M. R.). Ei olnud suur eneseületus või oleks olnud raske kuidagi.”

60 m finaali tulemused.