1. Isikud, kes saabuvad Horvaatiasse rohelise tsooni riigist (25 koroona juhtumit 100 000 elaniku kohta), pääsevad Horvaatiasse ilma testimise ja isolatsioonita. Hetkel selliseid riike ei ole.
  2. Isikud, kes esitavad vaktsineerimissertifikaadi, mis tõendab, et COVID-19 vaktsiini teine annus saadi rohkem kui 14 päeva tagasi või ühekordse doosiga vaktsiin saadi rohkem kui 14 päeva tagasi, on vabastatud testimisest ja isoleerimisest.
  3. Isikud, kes on viimase kolme kuu jooksul COVID-19-st taastunud, on vabastatud testimisest ja eneseisolatsioonist. Taastumise tõendamiseks peab reisijatel olema PCR-testi positiivne tulemus või antigeeni testi tulemus (kuni 3 kuud vana, aga mitte uuem kui 11 päeva) või arstitõend.
  4. Kui reisija ei vasta ühelegi eelnevale punktile, siis saab siiski riiki ilma eneseisolatsioonita, kuid tuleb esitada negatiivne COVID-19 testitulemus (PCR või antigeen), mis pole vanem kui 48h. Kui testi ei ole, võib selle teha ka Horvaatias, kuid siis tuleb kuni tulemuste saabumiseni olla eneseisolatsioonis.

Allikas: Reisidiilid