Ühtäkki oli Ameerikas Louisiana osariigist pärit Kelyni kontol 1,2 miljonit rohkem. Naine reageeris ootamatule rahasajule ahnelt ja pidi tagantjärele selle eest ka kohtus vastutama.

Kui mõjuka ettevõtte Charles Schwab pankur järgmisel päeval viga märkas, oli ajalehe "New York Times" kohaselt juba liiga hilja: enam kui kolmandik rahast oli kontolt juba kadunud. Üle kuu aja üritas pank Kelyiniga meeleheitlikult kõnede, e-kirjade ja SMS-ide teel ühendust võtta, kuid tulutult. 7. aprillil arreteeris ta kohalik politsei. Peale selle, et naine kandis enamus rahast teisele kontole, et kindlustada raha kasutamine, oli ta veel lühikese aja jooksul ostnud maja ja Hyundai Genesise maasturi.

“Tegelikult oleks pidanud Kelyn saama ülekandega 82,56 dollarit," kommenteeris juhtunut ülekande teinud ettevõtte esindaja. Ka kohalik korrakaitsja rõhutas, et enamasti on inimestel aimu, kui palju raha neil pangakontol on.

Selgus ka põhjus, mis viis vale ülekandeni. Nimelt tekkis tarkvaraviga ja seetõttu suurenes ka ülekande summa. Ameerikas on kohustus teavitada panka, kui kontole saabub ebaõige ülekanne. Naine arreteeriti, kuid ta osteti hiljem kautsjoniga vabaks.