"[Jose] Mourinho ütles oma dokumentaalfilmis: "Kuigi oleme professionaalsed treenerid, oleme tegelikult väga emotsionaalsed inimesed. Loome alati väga tugeva sideme oma meeskondade, mängijate ja klubidega. Seega, olenemata sellest, kui edukad me oleme, ei vaheta me tavaliselt meeskonda seni, kuni meid ei vallandata." Mina olen koos Anadolu Efesiga Euroopas seni, kuni mind ei vallandata. Aga kui NBA-st tuleb pakkumine, siis kaalun seda," ütles Ataman, vahendab Eurohoops.

"Pärast Anadolu Efesi organisatsiooniga saadud kogemusi ei ole ma kordagi mõelnud mõnele teisele meeskonnale Euroopas," lisas Ataman. "Olen oma kodumaal koos Türgi tippmeeskonnaga. Mina ja Efes töötame harmooniliselt. Mul pole kunagi klubivahetuse mõtet tulnud. Alati on küsimus olnud ainult NBA-s. Kunagi varem ei ole Euroopas sündinud treener pärast oma edu [Euroopas] asunud NBA-s peatreeneriks. Kui saan pakkumise, mõtlen selle üle loomulikult," lisas 55-aastane türklane.

Anadolu Efes on näidanud tänavu Euroliiga hooaja teises pooles suurepärast mänguvormi, võites põhiturniiril 17-st viimasest mängust 14 ning alistades seejärel veerandfinaalis Madridi Reali. Poolfinaalis ootab Türgi tippklubi lahing Moskva CSKA-ga, teise finalisti selgitavad Barcelona ja Milano Olimpia.