USAs peab autojuht Tesla isejuhtimisrežiimi kasutades siiski rooli taga istuma. Kuna see ei olnud Sharmal esimene kord liiklusseadusega pahuksise sattuda, ta auto konfiskeeriti ning mees ise pidi öö veetma arestimajas.

Võiks arvata, et taoline juhtum annab pikemaks ajaks õpetunni, kuid paraku nii ei läinud. Arestimajast välja pääsedes otsustas ta kohe uue Tesla osta. Samuti ei muutnud Sharma enda sõidustiili - ta istus taaskord tahaistmele ning lasi autol end ise juhtida. Ka seekord ei jagunud mehel seda lõbu kauaks, sest taas sekkus politsei.

"Ma olen väga rikas. Ma võin uutele Tesladele lõpmatult raha kulutada. Kui üks Tesla ära võetakse, siis ma ostan uue. Nii lihtsalt on!" seletas Sharma Business Insiderile.

Tesla ei soovita auto isejuhtimisfunktsiooni selliselt kasutada. Ametlike juhtnööride järgi peaks autojuht ise endiselt rooli taga viibima ning liiklusele tähelepanu pöörama. Sharma aga ei kavatsegi taolise kasutusjuhendiga nõustuda: "Mulle meeldib rahulikult luksuses istuda, samal ajal kui Elon Musk mind sõidutab. Seadused on ajast maas, aasta pärast peetakse nii sõitmist juba normaalseks!"