Grigonise liitumine CSKA-ga oli tegelikult selge juba varem. Žalgirise loots Martin Schiller teatas meediale juba mõned päevad tagasi, et leedulane on klubist lahkumas.

"See on minu linn, minu riik. Veetsin siin perega palju aega ning sain sõpru näha," sõnas Grigonis intervjuus klubi pressiteenistusele. "Kui hooaeg algas, ei tahtnud ma tulevikule mõelda, kuigi hooaja keskel hakkasid pakkumised tulema."

Grigonis lisas, et jääb alati Žalgirise fänniks. "Tänavune hooaeg oli kombinatsioon mängijatest, kes jäid Šarunas Jasikeviciuse ajast alles ning palluritest, kes tulid koos Martin Schilleriga. Me kõik aitasime üksteist. Järgmine aasta on treeneril juba rohkem kogemust, ta õppis keerulisel hooajal palju," rääkis leedulane. "Toetan alati Žalgirist ning korvpalluri teekonda ei tea keegi. Ma küll lahkun, aga see ei tähenda, et igaveseks."

27-aastane ja 198 cm pikkune Grigonis sõlmis CSKA-ga lepingu, mis kehtib 2024. aasta suveni. Euroliigas jäi möödunud hooajal tema nimele keskmiselt 13,4 punkti, 2,2 lauapalli ja 3,3 resultatiivset söötu.