PRFoodsi aktsia tõusis koguni 5,26 protsenti ning kaupleb nüüd 42 sendi juures. Samas olid nii tehingute arv kui aktsia käive võrdlemisi väikesed - vastavalt 40 tehingut ning 4523 eurot.

Samuti tõusis teist päeva järjest Baltika aktsia. Võrreldes eilsega tõusis see veel 3,53 protsenti ning maksab nüüd 35,2 senti. Baltika aktsiaga tehtud tehingute arv ning käive olid PRFoodsist küll suuremad, kuid siiski võrdlemisi marginaalsed: 92 tehingut ning 9669 eurot.

Üle ühe protsendi langesid täna kahe ehitusfirma - Nordeconi ning Merko Ehituse aktsiad. Nordeconi aktsia maksab nüüd euro ja 43 senti ning Merko Ehituse aktsia 14,42 eurot.

Viimaste kuude kohta tavapäraselt kaubeldi täna Baltimaades enim Ignitise aktsiaga, mille käive oli siiski Ignitise kohta tagasihoidlik 265 842 eurot.

Samuti pöördus tõusuteele viimased kaks päeva langenud Tallinna börsiindeks, mis tõusis täna 0,02%. Börsiindeks tõusis ka Vilniuses, 0,45%. Kurvem päev oli Riia börsil, mille indeks langes 0,23%. Balti börsiindeks kokku tõusis 0,15%.

Aasia turgudel oli täna kurb päev - kõik olulisemad Aasia indeksid langesid vähemalt poole protsendi võrra. Euroopas oli pilt positiivsem, suuremad indeksid tõusid või langesid marginaalselt, kõikumised jäid 0,1 protsendi piiridesse.