ROG-seeria imiteerib tegelikult mänguarvuteid. Jah, võimsaim „sisu” ja paljud spetsiaalselt mängijatele mõeldud funktsioonid võimaldavad teil mängida uusimaid mänge tipptasemel. Aga kui lisaks mängudele vajate ka mitmekülgset arvutit disaini või video, õppe- või kontoritöö jaoks, siis sobib Asus ROG Zephyrus S17 ka sellesse rolli ülihästi.

Selle mudeli peamine trump on 17-tolline ekraan, mis on saadaval kahes variandis: 4K-eraldusvõimega erkaanil on mugavam töötada multimeediaga, kõrgendatud värskendussagedusega QHD-versioon sobib paremini mängude jaoks. Sealjuures on Asus ROG Zephyrus S17 oma õhukese korpuse (20 mm) ja õhukeste ekraaniraamide, mis on ülaosas ainult 7 mm, sisaldades sealjuures ka veebikaamerat, tõttu suhteliselt kompaktne. Sülearvuti kaal ei ületa 2,6 kg.

Ekraani avamisel tõuseb klaviatuuri tagaosa kergelt, kaldudes ettepoole 5 kraadi. ASUS kinnitab, et see pakub lisamugavust ja parandab sülearvuti jahutust. Tõhus jahutus on selle mudeli jaoks tõesti oluline, kuna Asus ROG Zephyrus S17 sobib hästi ka uusimate ressursinõudlikumate mängude mängimiseks. Arvuti näeb välja väga muljetavaldav, see on veel üks näide ASUS-e inseneride innovaatilisest lähenemisest.

Sülearvuti korpus on valmistatud magneesiumi-alumiiniumisulamist. Klaviatuuri ümbrus on varustatud soft-touch-kattega ja ekraani kaanel on punktmuster. Tootja kinnitab, et korpuse pind on määrdumisele vastupidav.

Mis seal sees on?

Asus ROG Zephyrus S17 saab osta erinevates konfiguratsioonides, kuid neis kõigis sisaldub võimas protsessor (alates Intel Core i7-11800H), GeForce RTX 3080 graafikakaart, 16 GB RAM-i ja 1 TB SSD-ketas. Kui soovite mälu lisada, on hõlpsasti ligipääsetavad kolm pesa, neist kaks M.2 pesa kõvaketastele ja üks mälupesa.

Sealjuures on Asus ROG Zephyrus S17 tõeliselt portatiivne – üliõhukese ja kerge korpusega sülearvuti on varustatud suure võimsusega 90 Wh akuga, mille laadimine 0–50% võtab vaid 30 minutit.

Ja veel üks asi ...

Heli. Sisseehitatud kõlarisüsteem toetab Dolby Atmose surround-heli. Kaks tweeter’it on suunatud otse kasutajale, et heli oleks valjem. Kaks klaviatuuri ees asuvat bassipaari loovad täiusliku heli tasakaalu ja välistavad soovimatu resonantsi. Mikrofonid toetavad erinevaid töörežiime (mängud, konverentsid, muusika salvestamine) ja tagavad häälele ülihea kvaliteedi.

Klaviatuur. Selle optomehaanilised lülitid tagavad pea kohese reageeringu – see on mängude jaoks oluline. Standardne paigutus sarnaneb väliste klaviatuuridega ja Aura valgustussüsteem võimaldab teil esile tuua olulised kiirklahvid. Või siis lihtsalt panna klahvidele ilusad valgusefektid. Häälestatav Multiwheel-kontroller annab kiire juurdepääsu populaarsetele käskudele.

Ühendused. Näib, et Asus ROG Zephyrus S17-ga saab ühendada enam-vähem kõike, sealhulgas väliseid kuvareid eraldusvõimega kuni 8K. On olemas Thunderbolt 4, mitu USB-porti ja sisseehitatud SD-kaardi lugeja.

Rakendused. Seda arvutit müüakse koos installitud operatsioonisüsteemiga Windows 10 ja selle saab uuendada Windows 11-le. Eelinstallitud rakendus Armory Crate võimaldab teil hallata sülearvuti seadeid ja luua profiile, mis eri programmide käivitamisel automaatselt sisse lülituvad. Game Visual on loodud ekraani kiireks kohandamiseks erinevate mängude jaoks. Näiteks kui mängite tulistamismänge, muudetakse ekraanil olevad tumedad alad heledamaks.

Asus ROG Zephyrus S17 saab hakkama tõeliselt raskete ülesannetega, nii kaasaegsete mängude kui ka videotöötlusega. Tema jõudlus peaks olema piisav ka mitmete aastate möödudes – see investeering tehnoloogiasse tasub end ära.

Jaga
Kommentaarid