Stuudiosse on kutsutud kolm meest: LEXTALi vandeadvokaat ja partner Rauno Kinkar, LEXTALi advokaat Henri Ratnik ja Eesti Krüptoraha Liidu üks asutajaid Hermes Brambat. Saadet juhib Hando Sinisalu.

Esimene krüptoraha äri võimaldav tegevusluba väljastati Eestis juba seitse aastat tagasi. Sellest ajast saati ongi LEXTAL krüptovaldkonnas kliente nõustanud ning Kinkari sõnul töömaht aina kasvab.

Ühest küljest räägitakse, et virtuaalvääringud on rahamaailma paratamatu tulevik, sest meie mõistes tavavaluuta sureb varsti välja. Samas loob krüptoraha enda anonüümsuse tõttu pinnase kriminaalseks tegevuseks, näiteks rahapesuks. Kuidas leida kesktee ja kas tulevikus ütleme eurodele-dollaritele-jeenidele head aega?

Kuidas on krüptovääringutega arveldamine Eestis reguleeritud ja kuidas me selles osas ülejäänud maailmaga suhestume? Kas krüptomaailma võib pidada tegelikult suureks mulliks, mis ühel hetkel lõhkeb? Saates selgitatakse asjad lahti ning kasulikku infot jagatakse nii algajatele kui ka kogenud krüptohuvilistele.

Kuula saatest lähemalt!

1x
00:00


Jaga
Kommentaarid