Ühe aktsia hinnaks on seatud 4,49 eurot ja minimaalne investeering on üks aktsia.

IPO tulemusena kavatseb Virši kaasata uut kapitali kuni 6,9 miljoni euro ulatuses, suunates suurema osa rahastusest alternatiivsete kütuseliikide pakkumisse ja taristu parandamisse, parendades surumaagaasi (CNG), biometaani, veeldatud maagaasi (LNG) ja elektriautode laadimispunktide kättesaadavust Lätis. Samuti on kavas pöörata olulist tähelepanu tegevuse jätkusuutlikkuse ja tõhususe parandamisele, sealhulgas välja töötada sobilikke IT-lahendusi ja paigaldada päikesepaneele.

Kahe nädala jooksul – 25. oktoobrist kuni 5. novembrini – on aktsiate märkimine võimalik kõikidel Baltimaade elanikel. Nii jaeinvestoritel kui institutsionaalsetel investoritel on võimalus märkida kokku 1 509 121 uut ettevõtte aktsiat. Aktsiate koguarvu võib suure nõudluse korral suurendada veel 226 368 aktsia võrra, tõstes seega pakutavate aktsiate koguarvu 1 735 489 aktsiani.

„Tänu järjekindlale tööle ja klientide usaldusele on Virši finantsnäitajad alates 2016. aastast pidevalt kasvanud. Näeme, et nõudlus meie uute toodete ja teenuste järele kasvab, seega oleme valmis jätkama ettevõtte arengut veelgi kiiremas kasvutempos, kutsudes kõiki üles saama ettevõtte kaasomanikuks – aktsionäriks. Olen veendunud, et üheskoos ettevõtte edulugu luues saavutame suurepäraseid tulemusi,” rõhutab Virši juhatuse esimees Jānis Vība.

Virši grupi töötajatele on kokku märkimiseks garanteeritud esimesed 50 000 aktsiat. Igale investorile, kes märgib aktsiaid pakkumise esimesel nädalal ehk enne kella 16.00 29. oktoobril 2021, on omakorda tagatud kuni 100 aktsia jaotis. Huvitatud isikutel on ka võimalus märkida suuremat arvu aktsiaid, mis tagab, et pärast aktsiate jagamist IPO lõpus suurenevad nende võimalused saada proportsionaalselt suuremat aktsiate koguarvu, kui kogunõudlus ületab IPO aktsiate arvu märkimisperioodi jooksul.

Investorid, kellele kuulub pärast avalikku pakkumist 100 või enam aktsiat, saavad võimaluse liituda Virši aktsionäride lojaalsusprogrammiga, mille raames saab eripakkumisi kütuse ja muude kaupade ostmiseks Virši jaamade võrgustikus. Näiteks iga kütuseliitri pealt 7 senti allahindlust ning 30% allahindlust suupistetele ja kohvile ning samuti autohooldustoodetele, tuuleklaasivedelikule ja autopesule.

Virši aktsiate märkimine algab samal ajal kõigis kolmes Balti riigis 25. oktoobril kell 10.00 ning lõpeb 5. novembril kell 15.30. IPO tulemused on kavas teatada 8. novembriks. Pärast IPO lõppu on plaanis alustada aktsiate noteerimist Nasdaq Riga First Northil käesoleva aasta 11. novembrile lähedasel kuupäeval.