Oma osa oli selles ka vastaste heal kaitsel. „Jäime tagant surve alla. Sellega mingil hetkel hävisime. Kui Iisrael kaitses vahetas, jäi meie mäng ümmarguseks. Saime kõvasti vähem vabaviskeid kui nemad (Eesti 5, Iisrael 23 – A.K.). Järelikult peame rohkem teravust tegema. Viskasime liiga palju eemalt ja mitte iga kord kõige kergemaid viskeid. Olime ka ise süüdi,” rääkis Vene.

„Kui meid survestati, ei jõudnud pall tihti sinna, kuhu ta oleks pidanud jõudma. Tundus, et Iisraeli kaitseplaan enam-vähem toimis,” lisas ta.

Eesti jäi Iisraelile alla ka lahtiste pallide hankimises. See valmistas Venele eriti suurt tuska. „Paljudel kordadel oli pall juba meie käes, aga see kukkus käte vahelt ära ja iga kord said nemad selle palli. Ma ei tea, kas see oli ebaõnn, aga kogu aeg jäi pool sentimeetrit puudu. Neile kukkus pall kogu aeg kätte. Oleks sealt kaks tükki kätte saanud, oleks mäng võib-olla teistpidi läinud.”

MM-valiksarja alustuseks saadud üks võit ja üks kaotus pole Vene hinnangul halb tulemus, aga üks asjaolu jäi teda häirima.

„Parem kui null-kaks. Ütleme nii, et miinimum sai täidetud. Natuke häirib, et mitmendat akent järjest kaotame kodus. Väljast saame kätte ja kodus anname ära. Saame eelise ja siis anname selle koha ära. Sellest on kõige rohkem kahju,” lausus ta.

Vene hoidis mängu lõpus kinni kubemelihasest ja pärast kohtumist oli tal samas piirkonnas suur jääkott. Kas jäid terveks? „Vaatame,” vastas ta.

Samade sõnadega reageeris Vene ka küsimusele, mis temast klubirindel edasi saab. Leping Prantsusmaa klubi Limoges’iga sai läbi ja nüüd seostab Itaalia meedia teda Bologna Fortitudoga. Esialgu on tegemist siiski vaid kuulujuttudega.