Tõesti, võitjateks osutusid 55 ühes Perthi jõusaalis koos trenni tegevat naist. Võidusumma oli kokku 80 miljonit austraalia dollarit ehk ligi 50 miljonit eurot. Kohaliku valuuta järgi sai riik hoobilt 55 miljonäri juurde täpsemalt viis igaüks koju 1,4 miljonit dollarit.

Üks naistest, Lorna, ütles kohalikule uudistekanalile, et ta liitus „sündikaadiga" viimasel hetkel.

„Paar päeva tagasi ütles jõusaali juhataja, et me peaksime panema raha kokku, et osaleda Powerballi loosimises. 5 dollarit näo kohta," kirjeldas Lorna. Ta läks autosse ja leidis sealt mõned mündid ning viis korraldajale.

Lorna ütles, et ülejäänud grupp sai võidust teada ühisel jõulupeol, kus tema osaleda ei saanud. Kui ta hilja õhtul koju jõudis, siis märkas ta vastamata kõnesid.

„Ma helistasin tagasi ja ütlesin, et ma loodan, et nad helistavad, et teatada, et võitsime Powerballi. Mulle vastati, et nii see ongi," meenutab Lorna. „Ma ütlesin, et ärge mängige mu emotsioonidega!"

Ta liitus peoseltskonnaga ning leidis eest „hullunud naised", kes olid „peo üle võtnud". „Ma olen vist siiani šokis. Ma ei ole just palju maganud."

Ta lisas, et see raha ei aita nüüd vaid kümneid peresid, vaid toetab ka nende naiste väikeettevõtteid, mis pandeemia tõttu olid kannatada saanud.

Kõik naised käisid Curves Gym nime kandvas jõusaalis Beldonis, Perthis. Võidunumbrid, mis 2. detsembril välja loositi, olid 27, 30, 4, 5, 33, 26 ja 19. Powerball oli 8.

Austraalias on see juba kolmandaks sama suureks lotovõiduks sel aastal. Aprillikuus võitsid 80 miljonit kaks New South Walesi mängijat, kes kumbki sai 40 miljonit dollarit. Augustis võitis Põhja-Melbourne'is elav isa samuti 80 miljonit ja oli ainsa võitjana riigi ajaloo suuruselt 3. summa võitnud inimene.