Trinidad Expressi andmetel sattus Lendore esmaspäeval USA-s Texase osariigis autoavariisse. Sprinter treenis seal eelolevaks hooajaks.

Lendore võitis Londoni olümpial pronksi Trinidadi ja Tobago 4x400 meetri teatejooksu meeskonnas. 2015. aasta Pekingi MMil pälvis ta samal alal hõbemedali. Sprinteri 400 meetri jooksu isiklik rekord oli välitingimustes 44,36.

Sisemaailmameistrivõistlustelt võitis Lendore kolm pronksi - kaks korda 400 meetri jooksus ja korra 4x400m teates.

"Sõnad ei suuda edasi anda meie kurbust kolmekordse olümpialase ning olümpia ja maailmameistrivõistluste medalimehe Deon Lendore`i traagilise ja enneaegse kaotuse üle. Ta on olnud meile kõigile inspiratsiooni- ja motivatsiooniallikaks nii võistlusrajal kui ka väljaspool seda," kõlas Trinidadi ja Tobago olümpiakomitee järelehüüdes.

Tegemist on juba teise traagilise autoavariiga lühikese aja jooksul, mis nõudis tippsportlase elu. Täna sai autoõnnetuses surma ka 27-aastane Türgi koondise jalgpallur Ahmet Yilmaz Calik. Kohaliku meedia teatel oli Calik sõitmas teisipäeva hommikul Ankara-Nigde teel, kui ta ühel hetkel auto üle kontrolli kaotas ning maanteelt välja sõitis.

Lisaks teatas Venemaa laskesuusaliit (RBU) täna hommikul kahekordse olümpiavõitja Anatoli Aljabjevi (70) lahkumisest.

Jaga
Kommentaarid