Partizan tegi vahe sisse avaveerandiga, mis võideti 34:14. Võõrustajad kasvatasid edu veelgi ning läksid viimasele veerandajale vastu juba 85:53 eduseisus. Viimasel kümnel minutil viskas rohkem punkte juba Towers, ent külalisi see kindlast kaotusest ei päästnud.

Ligi 25 minutit platsil veetnud Kotsar viskas üheksa punkti (vabavisked 1/1, kahesed 4/9). Ta noppis ka seitse lauapalli ja tegi ühe vaheltlõike, kuid ka kaks pallikaotust. Towersi resultatiivseim oli Robin Christen 20 punktiga.

Partizani kangelaseks kerkis tsenter Mathias Lessorth, kes mängis korvi all paaril korral osavalt üle ka Kotsari. Prantslase arvele kogunes 22 punkti ja kuus lauapalli. Endine Kaunase Žalgirise pallur Zach LeDay lisas 18 ja Kevin Punter 15 silma.

Towers (4-6) hoiab EuroCupi A-alagrupis kaheksandat kohta. Partizan (8-2) jagab liidrikohta.

Eurohooajaga jätkati ka FIBA Meistrite Liigas, kus pääsesid platsile nii Kristian Kullamäe kui ka Mikk Jurkatamm.

Kullamäe leivaisa San Pablo Burgos pidi võõrsil tunnistama Türgi tippklubi Istanbuli Darüssafaka 85:66 paremust (21:16, 19:18, 22:13, 23:19).

Sedapuhku teenis mänguaega ka Kullamäe, kes viskas 13 minutiga üheksa punkti (kahesed 3/4, kolmesed 1/4). Lisaks sai ta kirja ühe lauapalli, kaks isiklikku viga ja neli pallikaotust. Võistkonna resultatiivseim oli 11 punktiga Alex Renfroe.

Darüssafaka särgis viskas Nathan Boothe 15 punkti, Gabriel Olaseni ja Dogus Özdemiroglu panustasid võitu 14 silma.

Burgose ja Darüssafaka play-in seeria on viigis 1:1. Kahe võiduni peetava vaheseeria võitja pääseb 16 parema sekka, kus moodustatakse neli neljaliikmelist alagruppi. Otsustav kohtumine peetakse juba neljapäeval Hispaanias.

Jurkatamm edasi

Küll aga kindlustas koha 16 parema seas hiljuti Mikk Jurkatamme palganud Treviso (Itaalia). Eestlase leivaisa alistas alistas kordusmängus Lavrio Megabolti 90:78 (22:14, 17:18, 23:23, 28:23).

Jurkatamm pääses Kreeka klubi vastu platsile seitsmeks minutiks, mille jooksul sai ta kirja ühe lauapalli ja ühe vea. Ühtegi viset ta ei teinud.

Matteo Imbro viskas võitjate kasuks 19 punkti, DeWayne Russell ja Tomas Dimsa lisasid 18 silma. Lavrio poolelt tõid 18 punkti Vasilis Mouratos ja Petros Geromichalos.

Treviso hakkab mängima J-alagrupis, kuhu kuuluvad Janari Jõesaare endine koduklubi Manresa ja türklaste Bursa Tofas. Neljanda liikme selgitavad välja just Burgos ja Darüssafaka.