Millega tegeleb täpsemalt Krauss Kinnisvara, kelle tunnuslause on „Ehitame head kodud headele inimestele”? Uute elamute arendusega tegeleva kinnisvarafirma jaoks tähendab see inimväärtuste esikohale seadmist ja oma klientidega maksimaalselt sisuka koostöö hoidmist, et õiged kodud õigete inimestega kokku viia. Eelkõige kortermaju ja ridaelamuid ehitava Krauss Kinnisvara projekteeritav maht on praegu ca 20 000 m2 brutopindala, ehitatakse ca 3000 brutopinda. Saates tõdeti, et nõudlus on turul pakkumisest suurem ja kõik Krauss Kinnisvara ehitatavad eluasemed müüakse ära juba enne valmimist.

Saatekülalised tõid konkreetse näite eelmisest aastast, kus suudeti viie kuuga müüa umbes 70% projekteeritavatest uusarendustest juba enne valmimist. Mida prognoositakse uute projektide kohta? „Pigem näeme, et defitsiit on tõusmas, ehituslube ja projekte on võrreldes eelmise aasta kvartaliga vähemaks jäänud, kuid kunagi ei tea veendunult, kuhu poole asi täpselt liigub.”

Kui kerge või lihtne on pangalaenu saada? Kui kaua tasuks kinnisvara ostmisega oodata? Kuula sellest ja veel paljust muust huvitavast järgnevast saatest.

1x
00:00


Saade on kuulatav ka Spotify'st, Soundcloudist ja Apple Podcastist.

Jaga
Kommentaarid