Säästud ei pruugi olla alati sobiv variant unistuse rahastamiseks ja kui pakkumine on väga hea, siis tasub kaaluda selle finantseerimist soodsa laenuga. Kuid enne laenu võtmist veendu, et sinu majanduslik olukord seda ka võimaldab.

Kuna Soome finantsturg on märkimisväärselt suurem kui Eestis, on teenusepakkujad sunnitud tegema ka paremaid pakkumisi, et kliente endale võita. Soomest võetud laenu kasuks räägib ka fakt, et Soomes ei või krediidi kulukuse määr olla kõrgem kui 20% aastas. Laenu taotlemine Soomes võib olla aga keeruline protsess, kui pead igasse panka eraldi taotluse tegema. Sellele probleemile pakub lahendust Nordic Banki laenuvõrdlusportaal, mille abiga saad taotleda laenu kiirelt ja mugavalt ilma kohustuseta ühtki laenu aktsepteerida.

Kuidas saada Soomes soodne laen ilma tagatiseta?

Laenupakkujaid on turul mitmeid ja kõigil on reklaamloosung, mis kutsub sind nende kliendiks ning lubab parimat pakkumist. Sina saad aga säästa oma aega ja närve ning olla tark klient, kasutades laenuvõrdlusportaali, mis teeb töö sinu eest ära. Erinevaid laenupakkujaid võrreldes võid säästa lisaks ajale ka märkimisväärse summa raha, kuna saad valida laenupakkuja, kes pakub sulle soodsaimat laenu turul. Aga miks valida just Nordic Banki laenuvõrdlusportaal?

  • Nordic Bank võrdleb mõne minutiga pea 30 laenupakkujat Soomes.
  • Vali endale laenukalkulaatori abiga sobivad laenutingimused.
  • Üks laenutaotlus = mitu laenupakkumist.


Võid saada soodsa laenu Soomes, kui sul on:

  • peamine elukoht, isikukood ja internetipank Soomes.
  • eeskujulik maksekäitumine;
  • oled täisealine ja sul on püsiv sissetulek.


Nordic Bank aitab leida eestlastel kiirelt soodsaima laenu Soomes, kodust lahkumata.

Juhul kui eelnevad tingimused on täidetud, võid saada sinu tingimustele vastava laenu kuni ühe tööpäeva jooksul.

  • 500–70 000 eurot.
  • Makseaeg 1–15 aastat.


PS! Laenutaotluse esitamine ei kohusta sind laenu võtma, vaid võid teenusepakkujaid võrrelda mugavalt mõne klikiga Nordic Banki veebilehel, kus laenud on järjestatud soodsaimast intressist alates. Nii leiad kerge vaevaga parimad laenud Soomes.

Alfalaen.ee aitab leida sobivaima laenu Eestis

Kuna Soomes on seadusega seatud maksimaalne krediidi kulukuse määr 20%, on reeglina laenud Eestis kallimad kui Soomes. Seetõttu on Eestis laenude võrdlemine eriti oluline, et saaksid kindlasti parima pakkumise turul. Siinkohal tuleb appi laenuvõrdlusportaal Alfalaen.

Alfalaen.ee veebilehel saad võrrelda üle kümne finantseenuse pakkuja ning valida endale soodsaima ja sobivaima laenupakkuja.

Igasugune laen on finantskohustus, mille pead vastavalt lepingule tagasi maksma. Kui võrdled laene hoolikalt, hoiad oma finantskohustused kontrolli all.

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist soovitame tutvuda finantsteenuse tingimustega või konsulteerida spetsialistiga.

Jaga
Kommentaarid