Fontaine'i kõrghetk oli 1958. aastal Rootsis toimunud maailmameistrivõistlused, kus ta lõi Prantsusmaa koondise ridades kuue mänguga rekordilised 13 väravat. Fontaine'i tippmark püsib tänaseni, üle kümne tabamuse on ühel MM-il kirja saanud veel Sandor Kocsis (11) ja Gerd Müller (10).

Prantslane jagab kõigi aegade MM-i väravalööjate edetabelis koos argentiinlase Lionel Messiga neljandat kohta. Sealjuures mängis vigastute tõttu juba 28-aastaselt karjäärile joone alla tõmmanud Fontaine vaid ühel MM-il.

Prantsusmaa koondise ründaja lõi Rootsi toimunud MM-il igas mängu vähemalt ühe värava, sealjuures kolmanda koha mängus sahistas ta 6:4 võidumatšis neli korda. Kokku lõi Fontaine aastatel 1953–1960 Prantsusmaa koondises 31 kohtumises 30 väravat.

Prantsusmaa koondise peatreener Didier Deschamps ütles, et Fontaine'i surm teeb „kurvaks kõik, kes armastavad jalgpalli“ ja „ta on ja jääb Prantsusmaa koondise legendiks“.

Suure osa oma klubikarjäärist veetis ta Stade de Reimsis, kus lõi 152 mänguga 145 väravat ja võitis kolm Prantsusmaa meistritiitlit. Hiljem esindas ta Nice'i ja Maroko meeskonda USM Casablanca, kuid peale kaht jalaluumurdu lõpetas ta 1962. aastal sportlaskarjääri.