Riigikogu nimetas uuteks liikmeteks Raimond Kaljulaidi sotside fraktsioonist, Tõnis Mölderi Eesti Keskerakonna fraktsioonist, Valdo Randpere Eesti Reformierakonna fraktsioonist, Marek Reinaasa Eesti 200 fraktsioonist, Priit Sibula Isamaa fraktsioonist ja Varro Vooglaiu Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsioonist.

Vooglaid on varem kinnitanud, et lisaks nõukogus olemisele plaanib ta jätkata ka konservatiivse sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) juhina.

Eesti Rahvusringhäälingu nõukogu koosneb riigikogu liikmetest ja rahvusringhäälingu tegevusvaldkonna tunnustatud asjatundjatest. Vastavalt seadusele nimetab riigikogu kultuurikomisjoni ettepanekul nõukokku ühe esindaja igast Riigikogu fraktsioonist Riigikogu koosseisu volituste lõppemiseni ning neli asjatundjat rahvusringhäälingu tegevusvaldkonna tunnustatud asjatundjate hulgast, kelle volitused kestavad viis aastat.

Valdkonna asjatundjatest nõukogu liikmed on Peeter Espak, Viktor Trasberg, Sulev Valner ja nõukogu esimees Rein Veidemann.

Tänast eelnõud toetas 73 rahvasaadikut.