Milline hakklihamasin on parim koju?

Värskest toorainest valmistatud toidud on alati maitseküllased. Üllata oma pere naturaalsete ja hõrkude maitsetega ning valmista oma lemmikroogasid värskest lihast ja juurviljadest. Kui kodus on hakklihamasin, ei pea enam poest valmis hakkliha ostma ja sa saad selle ise valmistada. Just enne kotlettide või hakklihakastme valmistamist. Milline hakklihamasin on selle jaoks parim? Mida on veel vaja, et hõrgud road valmiksid kiiresti?

Värske tooraine kasutamisel on olulised ka säilitamistingimused. Kui oled turult värske tühi meelepärast liha ostnud ja otsustad sellest hakkliha valmistada, siis on mõistlik teha natukene suurem kogus, et ka järgmistel päevadel sellest midagi valmistada. Olgu selleks siis lihapirukad või kotletid. Säilita värsket liha ja hakkliha külmkapis. Paljud külmkapid on loodud selliselt, et seal oleksid erinevate toiduainete jaoks ideaalsed säilitamistingimused. Kindlasti oled märganud, et mõned külmkapid sisaldavad erinevaid sahtleid ja kaste, kuhu peale on märgitud, millised toiduained sinna sobivad. Aseta liha, kala ja juurviljad nendesse kohtadesse, kuhu mõeldud. Nii tagad parima temperatuuri, et toit säiliks värske. Kui külmkapp vajab väljavahetamist, siis tea, et Kaup24 ja Hansaposti tootevalikust leiad nii külmkapid, hakklihamasinad kui ka muu kodutehnika. Avasta kõik oma kodu jaoks!

Kuid milline hakklihamasin valida? Olemas on nii mehaanilised (teisisõnu käsivändaga) kui ka elektrilised hakklihamasinad. See, milline hakklihamasin valida, sõltub maitsest ja eelarvest. Elektrilised on mugavamad ja seetõttu kallimad, seevastu manuaalne hakklihamasin on rahakotisõbralikum ja annab sulle võimaluse paremini liha hakkimist kontrollida.

Küll aga on oluline pöörata tähelepanu lisaseadmetele ja valida sellel põhjal, milline hakklihamasin pakub sulle kõiki neid funktsioone, mida vajad. Siia alla kuuluvad vahetatavad otsikud, terad, varuosad ja palju muud. Otsustusele aitab jõuda see, kui mõtled läbi, milliste toitude jaoks seda peamiselt kasutama hakkad. See aitab välja selgitada, milline hakklihamasin ja milliste lisatarvikutega on parim. Tutvu kogu köögitehnika valikuga ja leia Kaup24-st või Hansapostist parim valik. Lisa ostukorvi kas hakklihamasin Bosch, Tefal, Kenwood või mõne teise brändi toode.

Kõige viimaseks võid arvesse võtta disaini. Mõtle, milline hakklihamasin sobib kõige paremini sinu kööki. See on eriti vajalik juhul, kui otsustad seda hoiustada nähtaval kohal. Kui ei, pole vaja üleliigselt disainile tähelepanu pöörata ja keskenduda peamiselt tehnilistele omadustele. Lõppude lõpuks hakkad seda kasutama maitsvate liha- ja taimsete roogade valmistamisel. Head kokkamist!

Jaga
Kommentaarid