Kingiideed naisele, kes armastab emotsioone

Kui sinu sõbranna, ema, kallim või naistuttav armastab kogeda uusi emotsioone ja veeta aega oma kallimatega, siis parimaks kingituseks võib olla polaroid kaamera. Polaroid kaamera on tavalisest fotokaamerast huvitavam viis, kuidas hetki jäädvustada. Lisaks annab polaroid kaamera sulle kohe pärast pildistamist foto ja mis parim - iga pilt on unikaalne. Vaatamata sellele, et täna on igal ühel taskus telefon, mis suudab väga hea kvaliteediga pilte teha, on polaroid kaamera midagi teistsugust, mis paneb silma särama kõigil, kes hindavad erilisi hetki. Üllata teda uue kiirpildikaameraga!

Kui polaroid kaamera on olemas või otsustad siiski millegi muuga oma naistuttavat üllatada, siis teine kingiidee naisele, kes armastab erinevaid hetki ja emotsioone, on fotoalbum, kuhu on lisatud pildid koos veedetud ajast. Või hoopiski mäletusega ehe nagu medaljoniga kaelakee või ühine seiklus, mida koos kogeda.

Kingiideed naisele, kes hindab tervislikku eluviisi

Kas ta armastab liikuda, tervislikult toituda ja hoolitseb oma vaimse tervise eest? Üllata teda asjadega, mida ta niikuinii kasutab või sooviks oma igapäeva rutiini lisada. Need on mõned võimalikud tervislikud kingiideed naisele:

  • Vitamiinid ja toidulisandid. Naised, kes aktiivselt liiguvad, eelistavad tarbida juurde magneesiumi, taimset valku, D-vitamiini ja teisi toidulisandeid. Kui sa tead, millised vitamiinid on tema igapäeva osaks saanud, siis kingi neid juurde, et varu oleks alati olemas.

  • Blender smuutide valmistamiseks. Tõenäoliselt armastab ta smuutisid. Kas sa tead, kas tal on blender? Kui ei, siis see on kahtlemata hea kingiidee naisele, kes eelistab mitmekülgset toidulauda.

  • Sporditarbed: uued tossud, retuusid, treeningvahendid. Leia sportlikud kingiideed naisele Kaup24 ja Hansaposti e-poodide valikust ning telli mugavalt ühest kohast!

Kingiideed naisele, kes hindavad kultuuriüritusi

Milline on ideaalne kingitus sõbrannale, kes armastab lugeda, teatris ja kontsertidel käia? Ehk tegeleb ta ka ise mõne hobiga? Olgu see siis sõbrapäeva, jõulude või sünnipäeva kingitus, siit leiad kingitused naistele, kes väärtustavad kultuuri:

  • Uued raamatud, mida ta on pikalt soovinud osta. Need võivad olla romaanid, aga ka elulookirjeldused. Uuri ka erinevaid luuleraamatuid ja fotokogumikke.

  • Piletid etendusele või kontserdile. Osta endale ja temale, et saaksite üheskoos uusi emotsioone kogeda!

  • Maalimistarvikud: värvid, lõuend ja teised vajalikud tarbed. Anna talle võimalus enda loovus tööle panna ja kingi joonistustarbed.

Need ja teised kingiideed naisele saad välja valida Kaup24 ja Hansaposti valikust. Üllata toredate emotsioonidega ja pane ta naeratama!

Jaga
Kommentaarid