Mis teeb Woolpoweri riietest toimivad ja kauakestvad kehakatted? Lisaks villafrotee eripärale lõtv ja ringjas kudumistehnika; hoolikalt valitud pehme vill, mis ei sügele ega torgi seljas; villa enda looduslikud omadused, nagu antibakteriaalsus, niiskusimavus, termoregulatsioon ja võime hoida sooja ka siis, kui kangas ise on niiskeks saanud.

Sellest kampsunist saab kiiresti su lemmik. Ei möödu palju aega, kuni märkad, et käid sellega kõikjal ja igal ajal. Sa ostad küll talvekampsuni, kuid võid avastada, et kannad seda ka suveõhtutel.

Ülimalt soe meriinovillafroteest valmistatud kampsun hoiab sinu kehasooja kindlalt endas. Kõrge kahekordne krae, pikendatud seljaosa, pöidla-aasad ja pikk lukk mikrokliima reguleerimiseks on vaid mõned detailid, mida välja tuua. Ringselt kootud kehaosa ja varrukad lisavad mugavust, sest pole pikiõmblusi hõõrumas.

Villa on antibakteriaalse loodusliku materjalina lihtne hooldada, see ei vaja liigset pesemist. Enamasti piisab värskes, niiskes õhus tuulutamisest, mil rakendub isepuhastumine. Kui aga tunned, et on aeg kampsunit siiski pesta, tee seda lanoliini sisaldava villapesuaine ja 60-kraadise pesuprogrammiga ning tea, et Woolpoweri villatooted ei tõmbu pesus kokku.

Woolpower on ühte tootesse kokku pannud peene ja pehme meriinovilla veidikese tugevama ja vastupidava polüestriga. Nii kannadki seda kampsunit pikki aastaid. Ära ehmu sellest, et kampsun ajapikku veidi topiliseks muutub. See on sulle tõestuseks, et tegemist on tõesti naturaalse materjaliga, ja Woolpower lubab lahkelt tekkinud toppide üle uhkust tunda. Kui need sind siiski häirivad, kasuta topieemaldit.

Kampsuniga võrreldes õhem ja kergem soe pesusärk annab kaks kasutusvõimalust: alussärgina kehal või vahekihina kampsunina.

Sellel on hea omadus imada niiskust ja hoida kehasoojust. Sobib väga hästi vahelduva aktiivsusega tegevuste korral, sest liikumise ajal niiskeks saanud alussärk hoiab ikka sooja edasi erinevalt näiteks puuvillasest ja mõnest sünteetilisest pesust, mille peab kohe pärast aktiivset liikumist seljast ära võtma, et mitte külmetuda. Villase sooja pesuga võid julgelt minna aktiivselt tegevuselt üle passiivsele.

Woolpoweri soojal pesusärgil on pikendatud seljaosa, elastsed varrukaotsad ja ümar krae, samuti ringselt kootud kehaosa ning varrukad. Kes vajab lisakihti ka talvepükste alla, valigu lisaks Woolpower 200 soojad villafroteega pikad aluspüksid.

Õhukeste meriinoesemete sari Lite

Villafroteega meriinopesu ja kampsunite kõrval pakub Woolpower sarja Lite, kuhu kuuluvad õhemad meriinotooted: pikkade ja lühikeste käistega aluspesusärgid, püksid ja väga hea sokivalik ülipaksudest kuni õhukeste meriinosokkideni.

Üleni Rootsis valmistatud Woolpoweri alus-, vahekihi rõivaid ja sokke pakuvad kõik Tamrexi kauplused üle Eesti. Astu julgelt sisse või vaata ringi e-poes.

Jaga
Kommentaarid