Eile kell 06.48 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee ja Smuuli tee ristmikul (Smuuli tee 35 juures), kus esialgsetel andmetel juhtis 56-aastane mees sõiduautot Toyota Camry ja ei andnud teed sõiduautole Mazda 6, mida juhtis 66-aastane mees, ning toimus kokkupõrge. Toyotas kaassõitjana viibinud 63-aastane naine toimetati haiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kell 16.41 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Raasiku vallas Aruküla-Kostivere tee 5. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõiduauto Toyota Land Cruiser, mida juhtis alkoholijoobe tunnustega juhtimisõiguseta 67-aastane mees, kaldus vasakule teelt välja ning sõitis kraavi. Kiirabi toimetas sõidukis viibinud isiku haiglasse kontrolli. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Täna kell 01.46 teatas Transpordiamet liiklustakistusest Kose - Käbli teel, kus veok oli keset teed risti ja liiklus takistatud. Pääste poolt sai ohuala tähistatud.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Teeolud 02.01.2024 kell 6.30

Varahommikul on põhi- ja tugimaanteedel teekatted lääne pool pigem kuivad, mujal Eestis sõidujälgede vahel kuivad, enamasti suuremal või vähemal määral lumised. Üle Eesti on teedel jäisemaid teelõike, kõrvalteedel on kinnisõidetud lund ja jääd. Temperatuur on tugevalt miinuses. Teed on paiguti libedad!

Päeval on selge või vähese pilvisusega, rannikul kohati pilvisem ilm. Rannikualadel võib paiguti sadada lund. Temperatuur jääb miinuspoolele.