Transpordiamet hoiatab, et reede varahommikul on teeolud põhi- ja tugimaanteedel keerulised. Teekatted on valdavalt lumised, Lääne- ja Lõuna-Eestis jäised. Suurem sajuala on hetkel Põhja-Eestis, kus teedel on palju lahtist lund ja tuisuvaale.

Ilmaprognoosi kohaselt on täna päeval muutliku pilvisusega ilm. Hooti sajab lund ja tuiskab. Puhub edela- ja läänetuul 4-9 m/s, puhanguti 14 m/s. Saartel ja rannikul puhub lääne- ja loodetuul 9-14 m/s, puhanguti kuni 20 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb.

Õhutemperatuur ulatub 0 kuni -6 kraadini, õhtul püsib temperatuur -10 kraadi ümber. Teeolud on muutlikud ning teekatted lumised ja jäised.

AS Tallinna Linnatransport andis teada, et seoses ilmastikuoludega esineb täna Tallinna ühistranspordi graafikutes hilinemisi. Bussi- ja trolliliikluse puhul on hilinemisi ka pikemalt kui 15 minutit.

Harju maakonnas Tallinna ringtee Väo ja Jüri vahelisel lõigul (km 3–10) jätkatakse portaalide paigaldustöödega. Töölõigus on vasakpoolne sõidurada suletud ja kehtib kiiruspiirang 70 km/h.

Transpordiamet tuletab meelde, et liikleja peaks valima tee- ja ilmastikuoludele ning enda sõidukogemusele sobiv sõidukiiruse.