Eile kell 00.16 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Keilas Paldiski mnt 5 juures, kus alkoholijoobe tunnustega 30-aastane naine sõitis sõiduautoga BMW vasakule teelt välja. Sõidukis kaassõitjana viibinud 2-kuune poiss toimetati haiglasse kontrolli.

Kella 18.06 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgeva maakonnas Mustvee vallas Vanassaare külas Jõhvi-Tartu-Valga mnt 95. km, kus 46-aastane mees juhtis sõiduautot Audi ja sõitis otsa põdrale. Kiirabi toimetas autojuhi ja sõidukis kaassõitjana viibinud 15-aastase neiu haiglasse kontrolli.

Kella 20.28 ajal toimus liiklusõnnetus Tartu maakonnas Kambja vallas Tõrvandi alevikus Aia tn 2 juures, kus juhtimisõiguseta ja narkojoobe tunnustega 17-aastane noormees sõitis sõiduautoga Skoda Octavia reguleerimata ülekäigurajal otsa 28-aastasele ja 26-aastasele mehele. Jalakäijad toimetati haiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Tänased liikluspiirangud

Harju maakonnas Tallinna ringtee Jüri ja Lagedi vahelisel lõigul Väo suunal (km 6) paigaldatakse päeva jooksul elektroonilised liiklusmärgid portaalile. Tööde alas on kiirus piiratud ja üks sõidurada suletud.

Viljandi maakonnas Laidu teel (km 0–4) on päevasel ajal teetööde tõttu kiirus piiratud.

02.–03. veebruaril toimub Otepää Talveralli 2024. Ürituse tõttu on Valga-, Tartu- ja Põlvamaa kõrvalteedel kehtestatud liikluspiiranguid ja on teede sulgemisi.

Transpordiamet palub liiklejatel jälgida tähelepanelikult ajutist liikluskorraldust ja sõidu planeerimisel arvestada täiendava ajakuluga. Suletavad teelõigud on leitavad Targa Tee kaardilt või nt Waze’i mobiilirakendusest.