Moehuvilise naise paradiis

Kui oled kirglik moe ja ilumaailma suhtes, siis ilmselt on Vogue sulle juba ammu tuttav nimi. Sirvi.eu lehel saad Vogue tellimuse teha nii Suurbritannia kui ka Skandinaavia versioonile, mille abil oma sellekevadist riidekappi juba aegsasti maitsekalt värskendada jõuad. Kui aga Vogue sind ei kõneta, siis leiad disaini- ja elustiiliinspiratsiooni kuulsa prantsuse naisteajakirja briti versioonist Elle ning aksessuaariteadlikkust aitab tõsta Accessories Collection. Ehk jõuad veel enne naistepäeva omale uued ilu- ja moelemmikud leida?

Armastus käib kõhu kaudu

Kui see lause sinu puhul tõele vastab, siis austad kindlasti maitsvat toitu ja tõenäoliselt oled kirglik ka selle valmistamise osas. Küll aga võivad ka parimal kodukokal ühel hetkel retseptid peas otsa lõppeda. Sel puhul saad inspiratsiooni ammutada erinevatest kokandusajakirjadest, nagu Delicious, Kööginurk või BBC Good Food. Ajakirjas Vegan Food and Living on esindatud ka taimetoiduretseptid ning vegan elustiil.

Kodu kauniks ja aed ilusaks

Hea, kui mood end peidab sinu kapis, kuid mõnus on teadlikult disainida ja dekoreerida ka oma kodu ja igapäevast keskkonda. Kui pead end sisustusalal teadlikuks professionaaliks, haara Elle Decor`i järele. See ajakiri sobib teadlikule naisele, kes teab täpselt, mida ta soovib. Küll aga leidub hulganisti inspiratsiooni sulle ka siis, kui oled naine, kes lihtsalt hindab kaunist keskkonda ja soovib oma kodust luua hygge paradiisi. Simply Scandi on sel puhul parim kaaslane, ent inspiratsiooni, elegantsi ja arhitektuuriideid leiad sama palju ka ajakirjast Period Living.

Tervis on kõige alus – võta aega iseendale

Naine, kes seab prioriteediks hoopis oma tervise, vaimse heaolu ja kvaliteetaja iseendaga, leiab ideaalse kaaslase ajakirja Breathe näol. Väljaanne keskendub 5 teemale: heaolu, elamine, ärksameelsus, loovus ja meelerahu ning julgustab naisi veelgi enam iseenda aega nautima ja väärtustama. Kui oled aga psühholoogiahuviline ning sind kõnetavad isiksuseküsimused, käitumismustrid, emotsioonid ja suhted, siis tasub sukelduda Psychologies ajakirja kaante vahele. Vaimne tervis käib aga füüsilisega tugevalt käsikäes ning seetõttu tasub olla teadlik ka tervise, toitumise ja treeningu teemadel. Women`s Health ajakirja sirvides leiad inspireerivaid kirjutisi lisaks eelmainitud valdkondadele ka armastusest, seksist ja kõigest muust, mis on moodsa elustiili lahutamatu osa.

Kõik on elustiili küsimus

Mitmekülgsed elustiiliajakirjad on suurepäraseks meelelahutuseks naisele, kes ei soovi keskenduda ühele kindlale teemale, vaid naudib kõiki valdkondi põnevusega. The Simple Things pakub meelelahutust neile, keda kõnetavad heaoluteemad, nagu laste kasvatamine, teadvelolek, koduelu, lõõgastumine jpm. Tegemist on tõelisele nautlejale mõeldud väljaandega, mis kajastab mitmekülgselt paljusid eluvaldkondi. Kuigi Magnolia journal on suurepärane valik aia ja kodusisustuse fännidele, kõnetab see veel nii kokandushuvilisi, enesearengust ja tervisest inspireeritud naisi kui ka kõikvõimsaid koduseid pereemasid. Tegemist on tõelise kameelioniga.

Kui sinu suurim kirg jäi tekstis eraldi välja toomata, siis viska pilk Sirvi.eu lehele – ehk kohtad seal seda õiget.

 

 

Jaga
Kommentaarid