Lahe kinnitas Delfile, et kavatseb Euroopa Parlamendi nimekirja kandideerida. Märtsi lõpus toimuvad Reformierakonna sisevalimised, kus üheksa europarlamendi kandidaati hääletuse teel välja valitakse. „Allkirjad on kogutud ja olen avalduse kandideerimiseks esitanud,“ lausus Lahe.

Lahe rääkis, et eurosaadikuna oleks tema eesmärgid peamiselt kliima-ja keskkonnapoliitikale keskendunud. „Jälgida Pariisi kliimaleppe täitmist, Euroopa Liidu roheleppe täitmist, säästva arengu eesmärke,“ loetles ta.

Lahe tõi eesmärkidest välja ka noorte kaasamise. „Näiteks Erasmus, mis tekitab osades poliitikutes väga vastakaid arvamusi - tahaksin seda Euroopa noortele palju lähemale tuua, et nad saaksid Euroopa Liidu toimimisest paremini aru ja tunneksid teiste rahvuste kultuure.“ Ühtlasi seisab Lahe valimis- ja kandideerimisea langetamise ees. Praegu on Eestis hääleõigus vähemalt 18-aastasel inimesel, kandideerimiseks peab vanust olema 21 aastat. Lahe soovib vanused langetada vastavalt 16 ja 18 eluaastani.

Kas Lahe enda noor vanus on trump või takistus? „Riigikogu valimistel ei takistanud noorus mind kuidagi,“ märkis Lahe, kes kogus toona 1050 häält. „Kui üldse, siis paistan pigem silma, sest ma olen noor ja noori kandidaate ei ole paraku ühelgi valimistel väga palju.“ Lahe sõnul ootavad ka valijad, et europarlamenti pääseks rohkem aktiivseid noori poliitikuid.

Lahe usub enda sõnul, et pääseb Reformierakonna valimisnimekirja. Europarlamendi valimistulemusi ta ennustada ei osanud. „Aga ma usun, et mul võib päris hästi minna, teen kindlasti selle nimel palju tööd ja väga palju kampaaniat,“ lausus ta.