iDeal Groupi juhi Antti Aduri väitel on see teenus mõeldud kõigile, kes soovivad kohest ja pidevat juurdepääsu uusimale tehnoloogiale.

„Paljude jaoks ei ole telefonid, nutikõrvaklapid ja -kellad enam pelgalt seadmed, vaid oluline osa igapäevaelust – neid saab kasutada töö, vaba aja veetmise, spordi või muude tegevuste hõlbustamiseks. Just nende jaoks loodi Smart Deali teenus – neile, kes soovivad kasutada kõige innovaatilisemaid lahendusi siin ja praegu, et nautida Apple’i kogemust pidevalt, mitte lihtsalt osta seadet ja omada seda seni, kuni see tehnoloogiliselt vananeb,“ räägib A. Adur.

Ta lisab, et Smart Dealiga saab tellida isegi äsja turule tulnud seadmeid. Näiteks uus, veelgi võimsam MacBook Air vägeva M3 kiibi, kiirema Wi-Fi, kuni 2 TB SSD salvestusruumi ja võimalusega ühendada kuni kaks välist kuvarit, on kohe rentimiseks saadaval.

MacBook Air M3

Ikka ja jälle uus, ainult jätkusuutlikult

iDeali esindaja rõhutab, et selle teenuse väljatöötamisel lähtuti tarbijate muutuvast käitumisest.

„Tänapäeva tarbijad soovivad omada vähem asju, kuid samas mugavat igapäevaelu, mida hõlbustavad kõige arenenumad tehnoloogiad. Samuti on oluline säästa, osata oma kulutusi planeerida, teada tarbimise keskkonnamõju. Seetõttu pakume soodsama hinnaga jätkusuutlikku lahendust Apple'i uusimate tehnoloogiate kasutamiseks  – võimalust mitte iga kord uusi seadmeid osta, vaid neid rentida,“ räägib A. Adur.

Ta ütleb, et kui rendiperiood lõpeb ja klient valib uue seadme, hoolitseb iDeal vana seadme eest.

„Et vähendada mõju keskkonnale ja ressurssidele, hindame hoolikalt iga tagastatavat seadet. Võimalusel valmistame selle edasiseks kasutamiseks ette ja kui sellist võimalust pole, suuname taaskasutusse. Nii ei kogu vanad telefonid, tahvelarvutid või kõrvaklapid aastaid sahtlites tolmu ega muutu elektroonikajäätmeteks,“ väidab A. Adur.

iPhone 15 Pro

Ei mingit ettemakset ega deposiiti

Ekspert rõhutab, et Smart Deali on ülilihtne kasutada – renditeenuse saab tellida igast füüsilisest iDeali poest või internetist.

"Kõige raskem osa on valida, milliseid seadmeid soovite rentida, kuid iDeali eksperdid saavad sellega aidata." Nad tutvustavad tasuta iga seadme toimimist, pakutavaid võimalusi ning pärast teie vajaduste välja selgitamist soovitavad sobivaima variandi. Ja pärast seda on kõik väga lihtne – rendilepingu saab sõlmida iga täisealine Eesti kodanik, pärast oma isikusamasuse tuvastamist. Pärast esimese kuumakse tasumist võib koheselt valitud seadet või mitut seadet kasutama hakata,“ räägib A. Adur.

A. Aduri sõnade kohaselt saab kasutaja ise valida endale mugavaima ja sobivaima rendiperioodi, pärast mida saab seadme uue vastu välja vahetada

„Märkasime, et eestlased vahetavad telefone ja nutikellasid keskmiselt iga aasta-kahe ning tahvelarvuteid ja arvuteid – iga kolme aasta tagant. Neid suundumusi silmas pidades pakume mitmeid Smart Deali rendiperioode. Tarbijad valivad, millal nad soovivad oma iPhone'i, Apple Watchi, Maci ja iPadi välja vahetada: aasta, kahe või kolme aasta pärast,“ räägib A. Adur.

iPhone 15 Pro

Ta juhib tähelepanu sellele, et seadmete veebist rentimiseks tuleb vaid väljavalitud seadmed ostukorvi panna ja valida Smart Deali makseviis.

„Kodulehel saab kontrollida, kuidas maksete suurus olenevalt erinevast rendiperioodist muutub. Pärast sobivaima väljavalimist ja esimese kuu osamakse tasumist jääb üle vaid oma seadmeid oodata – need võime koju, pakiautomaati või ostjale kõige mugavamasse iDeali poodi toimetada,“ räägib A. Adur.

Eksperdi sõnul valib klient pärast Smart Deali rendiperioodi lõppemist kas tagastada vana seade müüjale ja valida uus mudel või lõpetada rendileping.

Palju seadmeid ja ainult üks kuumakse

A. Aduri sõnul mainib ta mitut seadet põhjusega – Smart Deal annab ligipääsu kogu Apple’i seadmete ökosüsteemile.

Apple'i ainulaadne süsteem on imelise kasutajakogemuse üks olulisemaid komponente – omavahel ühendatud seadmed võimaldavad üksteise funktsioone täiendada ja laiendada. Kontakte, märkmeid, fotosid või dokumente saab mugavalt jagada iPhone'ist Maci või iPadi, vastata kõnedele mitte ainult iPhone'is, aga ka Apple Watchi või AirPodsiga, pärast ühes seadmes töö alustamist see teises lõpetada, ühendada Apple'i tahvelarvuti ja arvutiekraanid – ja need on vaid mõned ökosüsteemi eelised," nendib A. Adur.

Et see mugavus laiemale kasutajaskonnale kättesaadavaks teha, saab Smart Dealiga tellida lisaks mitmele Apple’i seadmele, nagu iPhone, Mac, Apple Watch ja iPad, ka erinevaid tarvikuid või aksessuaare.

"Saate valida alates juhtmevabade AirPods kõrvaklappide erinevatest mudelitest kuni laadijate, ümbriste, klaviatuuride, nutikellade rihmade või isegi stiilsete seljakottideni. Kõige mugavam on see, et olenemata valitud seadmete ja lisaseadmete arvust on võimalik tasuda vaid ühe osamaksega kuus,“ märgib ta.

iPad 10

Kodulehel saate välja valida sobivaimad Apple'i seadmed ja tutvuda kõigi Smart Deali tingimustega.

Jaga
Kommentaarid