Nime Smart Net kandva lojaalsusprogrammi puhul kogutakse punkte kõigilt ostudelt, nii k-rauta.ee veebipoes kui ka kõigis Eesti K-rauta jaekauplustes. Kalendriaasta jooksul tehtud ostudest sõltuvad lojaalsustasemed – kõik alustavad pronkstasemelt ja võivad liikuda hõbe- ja kuldtasemeni. Kõrgeima tasemeni jõudmise eeldused on kõigil, kel on käsil mõni koduprojekt – ehitus, remont või haljastus. Lojaalsusprogramm on üles ehitatud mänguliselt ja olenevalt lojaalsuse tasemest on võimalik tagasi teenida kuni kaks protsenti ostult. Lojaalsuspunkte saab kasutada järgmise ostu tegemisel või koguda boonust mõne suurema väljamineku tarbeks.

„Lojaalsusprogrammi restart oli vajalik mitmel põhjusel,“ märkis K-rauta turundusjuht Kristina Kovalkova. „Elukalliduse tõusu juures on ostuboonuste kogumine kõige motiveerivam lojaalsuse looja, aga kuigi näiteks toidupoodides on see ammu elementaarne, siis ehitus- ja koduvaldkonnas oleme Eestis esimesed, kes selle kasutusele võtavad. Lisaks on kliendi jaoks nüüd K-rauta kauplused ja e-pood selgemini seotud, mis teeb ostmise mugavamaks,“ lisas ta. „Näeme üha sagedamini, et kliendid valivad tooted veebis välja ja tulevad kauplusesse konsultatsioonile või jääb poes midagi silma ja ost vormistatakse hiljem veebis,“ selgitas Kovalkova.

Kaasaegse lojaalsusprogrammina toimib Smart Net nii mobiiliäpina kui ka ID-kaardiga seotuna, aga soovi korral võib klient jätkata ka plastist kliendikaardi kasutamist. Lisaks lojaalsuspunktide kogumisele ja mängulisele tasemete vahel liikumisele tehakse Smart Neti püsikliendiprogrammiga liitunud klientidele jooksvalt sooduspakkumisi, partnerite eripakkumisi ja kehtib pikem toodete tagastamise ning vahetamise lahendus.

Smart Neti kasu:

- Lojaalsuspunktide kogumine igalt ostult – raha võib kasutada järgmisel ostukorral või koguda mõne suurema väljamineku tarbeks.

- Ostudest sõltuv liikumine erinevate boonustasemete vahel, mis võimaldab saada lojaalsuspunktidena tagasi kuni kaks protsenti ostusummast.

- Lisaboonuse kogumise võimalus väljakutsetest ja mängudest osa võtmisel.

- Üks lojaalsusprogramm nii K-rauta poes kui ka k-rauta.ee e-poes.

- Mugav lahendus mobiiliäpi või ID-kaardiga seotuna.

- Püsikliendi eripakkumised.

Smart Neti lojaalsusprogrammi lisainfo ja uudised leiab www.k-rauta.ee

Jaga
Kommentaarid