Polüestrist laudlina on seega väga populaarne suuremahuliste sündmuste, näiteks pulmade ja firmaürituste jaoks. Välistingimustes sündmuste jaoks, kus on tõenäoline vedelike lauale valamine, on sellised vett tõrjuvad laudlinad kindlasti parim valik.

Polüester on puuvillase tunnetusega. See on sama pehme kui puuvill ja sama vastupidav kui puuvill. Kui muretsed polüestrist laudlinade pesemise pärast, siis tegelikult võivad need olla masinpestavad, vastupidavad ning on eri värvi ja mustriga.

Millal kasutada polüestrist vetthülgavaid laudlinu?

Polüestrist esmaklassilised laudlinad sobivad suurepäraselt igaks eriliseks sündmuseks. Olenemata sellest, kas tegemist on pulmade, aastapäeva või konverentsiga, on neid laudlinu nii laias värvivalikus, et need sobivad igale korraldatavale üritusele.

Vetthülgavate laudlinade läikiv ja siidine välimus muudab polüestrist esmaklassilised laudlinad paljude ametlike ürituste jaoks esimeseks valikuks. Neid on igas suuruses, näiteks ristkülikukujulised, ovaalsed, ümmargused või hoopis kohandatud suurusega.

Kui paljud teised kangad hakkavad korduva pesuga kuluma, siis polüester on ülivastupidav isegi väga sagedase pesemise korral. Katsed selle kangaga on näidanud, et see talub üle kolmesaja pesukorra. Puuvillast laudlina ikka ja jälle pestes see pleegib, kuid polüestrist lauakate muutub pesemisel isegi veidi pehmemaks.

Mis on polüestrist laudlina puudused?

Polüester on väga vastupidav ja kauakestev sünteetiline kangas, kuid selle kasutamise ainus miinus on see, et see tundub veidi tehislik ja sünteetiline ning mitte eriti luksuslik. Sel pole ülimat pehmust ja see võib jätta mõnevõrra tavalise mulje, kuid polüester tundub tegelikult nagu puuvill. Materjal käitub nagu puuvill ja on kokku volditav nagu puuvill.

Majutus- ja söögikohtades on kangatunnetus oluline, sest sinu laudlina ja salvrätikud puutuvad kokku sinu külaliste käte ning nägudega. Mida meeldivam kangas tundub, seda luksuslikum on nende kogemus.

Jaga
Kommentaarid