Tallinna Lennujaam juhatuse esimehe Riivo Tuvikese sõnul on uus ooteruum varasemast suurem ja mugavam, mahutades kuni 200 külastajat. „Reisijate arvu kasvust tingitud Lennujaama LHV Lounge’i ümberehitusel lähtusime erinevate reisijate vajadustest, lounge peab pakkuma mõnusat keskkonda kõigile, olgu tegemist töö- või puhkusereisijaga, üksi, sõprade või perega reisivate inimestega – kõik on meie uuenenud lounge’i oodatud,“ kirjeldas Tuvike.

Lounge’i sisearhitektuurse lahenduse eest vastutasid KAMP Arhitektid, kes lähtusid Eesti loodusest pärit materjalidest. „Oleme interjööris kasutanud läbivalt eestimaist väärindatud puitu, naturaalset lubjakrohvi ja meie oma maapõuest pärit paekivi, mis toovad looduse otse lennujaama keskele,“ kirjeldas KAMP Arhitektid üks partneritest arhitekt Jan Skolimowski.

Lennujaama LHV Lounge’s saavad reisijad puhata ja aega veeta kuni kolm tundi enne lennu väljumist. Kasutada saab nõupidamiste ruumi ja vaiksemaid nurgakesi töö tegemiseks, meelelahutuseks on suured telerid ja lastega peredele puhkenurk. Värskenduse on läbinud ka pakutav toiduvalik, kuhu lisaks külmadele suupistetele lisandub kerge soe eine, mida pakutakse lõunasel tipptunnil ning kõik suupisted ja alkohoolsed ning mittealkohoolsed joogid sisalduvad sissepääsu hinnas. Lennujaama LHV Lounge on lennujaamas ainus paik, kus on olemas väliterrass.

Lounge on avatud iga päev kell 4.30 kuni 22.00. Kohapeal on võimalik soetada lounge´i sissepääs hinnaga 45 eurot täiskasvanud reisija kohta, lastele vanuses 2–12 aastat 22 € ning alla 2 aastased lapsed pääsevad alale tasuta.

airBalticu, Finnairi, LOTi, Turkish Airlinesi, Lufthansa, SWISSi ja Aegeani äriklassi reisijad on oodatud lounge’i külastama tasuta ning soodustingimustel teenindatakse erinevate partnerite kaartide ja vautšerite omanikke.