Valge maandus kuus minutit enne kohtumise lõppu õnnetult vasakule jalale ja väänas hüppeliigest. Pärnu kasuks 11 punkti visanud tagamees naasis küll pingile, aga jala ümber oli suur jääkott. Valge viibis platsil 33 ja pool minutit, seega mängis ta enne traumat sisuliselt vahetuseta.

Kolme võiduni peetava veerandfinaalseeria neljas mäng peetakse kolmapäeval Keilas. Pärnu võistkonna juht Johan Kärp ütles esmaspäeval Delfile, et suure tõenäosusega on Valge jaoks seeria läbi.

„See oli tavapärane väänamine, aga arvan, et Keila vastu ta enam ei mängi,“ rääkis Kärp. „Jalg on paistes, aga ta saab astuda. Loodetavasti pole nii tõsine, et kogu hooaeg läbi on. Homme hommikul vaatavad arst ja füsioterapeut ta trennis üle, mis seis on, aga pigem ei näe mõtet lõhkuma hakata. Kui tekib võimalus, et läheme edasi, on meil seal teda rohkem vaja.“

Pärnu - Keila seeria graafik on omapärane ja võib Valge jaoks naasmise veelgi raskemaks teha. Kolmanda ja neljanda matši vahel on kaks puhkepäeva, aga kui Keila kolmapäeval võidab, minnakse Pärnus viiendas matšis vastamisi vähem kui 24 tunni pärast ehk neljapäeva õhtul. Põhjus on selles, et reedest pühapäevani on Pärnu spordihall hõivatud.