Suure peo eelne elevus

Tantsupeo eel on kunstiline juht Kristel Maruste ootuselevil ja rahul, sest on tunda, kuidas viimased pusletükid paika loksuvad ja ka tantsija saab platsil tunda tantsurõõmu. „Kõik on prooviväljakul tublisti harjutanud ja teavad täpselt, millisele knopkale jõudma peab, et joonis õnnestuks. Kõik see rõõm kulmineerub pühapäeval meie kahel etendusel,“ rääkis ta.

Kristel Maruste julgustab kõiki neid, kes piletist ilma jäid, tantsupidu Delfi otseülekande vahendusel nautima. „Meie pidu on nii kaua küpsenud, mistõttu on eriti hea meel, et saame tänu otseülekandele „Juure juures“ lugu veelgi rohkematele jutustada.“ Ülekanne algab täpselt kell 20.00.

Saabu peole varakult!

Tantsupeole tulles peab varuma aega, sest külalisi on palju ja piletite kontrollimisega võib minna pikemalt kui tavaliselt. Väravad avatakse esimese etenduse külalistele kell 15 ja teise etenduse külalistele kell 19. Võimalusel tasub peole tulla linnaliinibussiga, rattaga või jalgsi, et teha head nii endale kui keskkonnale.

Tantsupeo A-sissepääs koos täiendava ratta- ja käruparklaga asub Muuseumi tee poolsel küljel, täiendav parkla on avatud kell 15-23. Samuti on A-sissepääsu juures invaparkla. Autoga tulijad suunatakse Eesti Rahva Muuseumi B- ja C-parklasse.

Tribüünil teeb istumise mugavamaks kampsun või pleed, mille soovitavad korraldajad peole kaasa võtta. Tantsupeo toidu- ja kaubandusalal kasutatakse ainult pandinõusid, mille eest lisandub igale toidule ja joogile pant 2 eurot. Tagastuspunktis saab pandiraha tagasi sularahas. Kohapeal saab osta peonädala meeneid ja kavaraamatut ning täita veepudelit.

Tartu lumepargi ala on turvameestega piiratud perioodil 14.-16.06, mil toimuvad proovid ja etendused. Sel ajal ei ole võimalik orust läbi kõndida.

Kogu transpordiga seotud info koos laulu- ja tantsupeo ala kaartidega leiab tartulaulupidu.ee leheküljelt.

Tantsupeo ala kaart