Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias saab õppida väga erinevaid erialasid alustades muusika interpretatsioonist ja näitlemisest, lõpetades elektroakustilise ja audiovisuaalse loomingu ning kaasaegsete etenduskunstidega. Lisaks on erialasid, kuhu on oodatud õppima kõik need, kes alles otsivad oma kohta muusikas – nii ootame sisseasutajaid näiteks muusikakultuuri erialale.

Akadeemias õpetavad Eesti oma ala parimad, rahvusvaheliselt tunnustatud professionaalid ning regulaarselt on õppetöösse kaasatud ka väljapaistvad külalisõppejõud välismaalt. Õpikeskkond on parimate kaasaegsete võimalustega ning au sees hoitakse väärikat ajalugu ja traditsioone. Lisaks on üliõpilastel erinevate vahetusprogrammide kaudu võimalik end täiendada paljudes partnerkõrgkoolides välismaal.

Viis aastat tagasi valmis Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia kontserdi- ja teatrimaja, mis pakub maailmatasemel võimalusi esinemisteks ja loominguliste projektide läbiviimiseks. Erakordse akustikaga suur saal on kuulajatele igapäevaselt avatud, andes üliõpilastele suurepäraseid kogemusi oma oskuste arendamisel publiku ees.

Avalduste vastuvõtt Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiasse on avatud 25. juunini kell 17.00. Täpse info leiab akadeemia kodulehelt eamt.ee, Facebookist ja Instagramist.

Tere tulemast Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiasse!

Jaga
Kommentaarid