Soomlane Hannu Uronen on nii põhjanaabrite juures kui ka Eestis väärtustatud relvakogukonna liige ning oluline partner mõlema riigi vastavate üksuste jaoks. Ta on osalenud aastaid Eesti laskevõistlustel ja noppinud auhinnalisi kohti nii üksik- kui meeskondlikus arvestuses. Tal on ka USA Grand Master staatuse laskuri tiitel.

Oma Soome relva- ja kõikvõimalike sellega seostuvate lisatarvikute äriga alustas Uronen 1994. aastal ning praeguseks on tal Soomes omanimeline relvakaubamärk Uronen Precision. Seda nime kannavad nii vintpüssid kui ka rihmakinnitused, optikajalad jne. „Toodame Soomes tulirelvi,“ kinnitas Uronen, kelle firma Soomes kannab nime Ase ja Osa Ky.

Oma vana sõbra Viljo Marrandiga on Uronen mõned aastad äri ajanud ka Eestis. Seni on nad arveldamiseks kasutanud online-panga Wise kontot. „Tahtsime äri Eestis laiendada, muuhulgas suurendada kliendibaasi ja muuta ettevõtte nime, kuid Eesti pangad ei taha meile kontot avada,“ rääkis Uronen. „Eesti on tavaliselt väga ettevõttesõbralik, vähemalt soomlaste mõttes, aga nüüd tabas meid küll üllatus, kui pankadelt järjest eitavaid vastuseid saime.“